ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Avantatges del manteniment informàtic remot

  manteniment informàtic

  El manteniment informàtic ofereix un servei remot, complement perfecte perquè una empresa esdevingui més eficient i funcional.

  Gràcies a aquest suport a distància, una corporació pot trobar solucions més ràpides a les seves incidències, dubtes o avaries.

  El manteniment remot consisteix a oferir ajuda sense que un tècnic especialitzat hagi de desplaçar-se. Funciona a través d’internet, amb l’ajuda de programes de connexió remota i, mitjançant aquest mètode, pot estalviar molt temps i diners.

  Encara que no totes les tasques es poden realitzar a distància, n’hi ha moltes que sí que ho permeten. Algunes són instal.lar i configurar impressores, instal.lar software, configurar equips, netejar virus i malware o optimitzar l’ordinador, entre altres.

  Quins són els avantatges d’un manteniment remot?

  Amb un servei informàtic remot pot aconseguir molts avantatges, dels quals destaquen:

  Reparacions en menys temps: la resolució d’incidències o problemes derivats dels PCs es poden resoldre més ràpidament, sense esperar que cap tècnic hagi de desplaçar-se.

  Disminució de costos: a conseqüència del punt anterior, com que no es perd temps, un negoci és més eficient i rendible.

  Més competent: gràcies al manteniment informàtic en general, una empresa té accés a noves aplicacions i programes, i sempre està a l’altura del seu sector. A més, les empreses de manteniment utilitzen les últimes eines informàtiques per realitzar les connexions amb les empreses, i aquestes sempre són les més avançades del sector.

  Accessibilitat: el manteniment remot ofereix la possibilitat de tenir contacte des de qualsevol lloc i moment, adaptant-se a les necessitats dels seus clients. És totalment flexible.

  Constància: aquest servei fa que les empreses de manteniment accedeixin als ordinadors de manera constant, podent detectar possibles avaries inclús abans que afectin o que passin.

  Tingui al seu costat a un manteniment informàtic

  El manteniment dels seus equips és un servei imprescindible. Compti amb aquest suport i la seva empresa serà més eficient, rendible i competent dins el seu sector, a més que estalviarà temps i diners.

  A Gestinet som líders en manteniment informàtic Barcelona. Posi’s en contacte amb nosaltres i ens adaptarem a les seves necessitats.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post