ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Quins són els beneficis d’un bon disseny web?

  Disseny web

  Tenir una pàgina web corporativa és imprescindible avui dia, ja que és la seva carta de presentació on-line i és on els seus usuaris el poden trobar 24 hores al dia, els 365 dies l’any, a més de conèixer els seus valors i productes o serveis.

  Però no només fa falta tindre-la, sinó que cal cuidar-la, actualitzar-la i optimitzar-la gràcies al disseny web. Aquest ha de tenir l’estructura idònia, colors adequats i una tipografia llegible. D’aquesta manera, podrà projectar una imatge professional i competent.

  Tingui en compte que la majoria d’usuaris asseguren que una de les raons principals per abandonar una pàgina és per un mal disseny. Per tant, cal posar-se les piles i mantenir-la en perfecte estat.

  Beneficis d’un òptim disseny web

  Comptar amb un bon disseny de la seva pàgina li aportarà grans beneficis a la seva marca i empresa. Els més rellevants són:

  Increment de la confiança dels usuaris: si les persones que entren a visualitzar la seva web se senten còmodes, poden navegar de manera intuïtiva i segura i els enllaços els redirigeixen de manera correcta, la conversió està assegurada, sigui quina sigui. A més, augmenten les possibilitats que els clients tornin a visitar-la i de fidelització.

  Per a aconseguir-lo, la seva pàgina ha de ser moderna, actual, oferir imatges i vídeos de qualitat i donar una imatge empresarial coherent.

  Millor experiència d’usabilitat: generant confiança a la web, els possibles clients obtindran millors sensacions que faran que estiguin més estona navegant. Un factor important que determina la bona usabilitat és el temps de càrrega. Aquest ha de ser prou ràpid i eficient.

  Òptim posicionament web: el posicionament als cercadors va lligat al disseny de la pàgina. Si aquesta està optimitzada i els usuaris se senten còmodes en ella, així com s’ofereixen bons continguts, els motors de cerca la posicionaran millor. Un factor porta a l’altre i, per tant, ha d’estar ben atent.

  A més, la seva pàgina ha de ser responsive, fet determinant en el SEO d’una web. Es tracta que un portal s’adapti a tota classe de dispositius i pantalles. Per Google és un aspecte essencial, lligat també a l’experiència de l’usuari.

  Augment de les vendes: com a principal benefici i una de les millors conseqüències d’un bon disseny web, és que poden incrementar notablement les seves vendes.

  Si vol gaudir de tots aquests avantatges, posi’s en mans de professionals.

  A Gestinet som líders en disseny web Barcelona i experts en crear estratègies a mida de màrketing on-line, enfocades a obtenir millor imatge de marca a internet i incrementar la seva repercussió.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post