ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Ordinadors en bon estat durant l’estiu amb manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  L’estiu és l’època on els seus ordinadors es poden espatllar de manera més fàcil degut la calor, especialment els portàtils.

  Un bon manteniment informàtic, no obstant, tindrà en compte les altes temperatures i sabrà com actua perquè no tingui problemes de funcionament ni rendibilitat.

  Pensi que una de les característiques dels ordinadors portàtils és que se sobreescalfen més que els de sobretaula; doncs imagini’s a l’estiu.

  Hi ha alguns signes que indiquen que els seus equips podrien estar patint la calor, com que es penjen sovint, la ralentització de les tasques o que el dispositiu es reinicia sol, degut al seu sistema de protecció de seguretat intern.

  Per tant, és necessari tenir al costat un òptim manteniment informàtic que vetlli sempre pel seu bon funcionament. Si compta amb aquest servei i posa en pràctica els següents consells, els seus equips funcionaran correctament aquest estiu:

  Sempre net: tot i que sempre s’ha de mantenir la higiene en un equip, durant l’estiu és encara més important. Les partícules de pols poden provocar problemes en la refrigeració i causar un mal funcionament dels ventiladors.

  Exteriors: eviti el possible utilitzar el seu portàtil en llocs on hi hagi molta brutícia o partícules petites, com la platja. En cas d’haver-lo d’utilitzar, protegeixi’l.

  Sempre elevat: és important no fer-lo servir a sobre de les seves cames o en superfícies que es poden escalfar més fàcilment, com roba. Quan els recolzi, fixi’s que els ventiladors puguin respirar de manera correcta.

  Software: pot ajustar el seu software per evitar el seu sobreescalfament. Existeixen programes per controlar la temperatura i el seu rendiment.

  Si vol evitar que els seus equips es malmetin durant l’estiu i que segueixin funcionant al 100% després de les vacances, compti amb un bon manteniment informàtic. Aquest vetllarà per la seva rendibilitat i seguretat i li oferirà els millors consells per tal de maximitzar les seves funcionalitats.

  A Gestinet som líders en manteniment informàtic Barcelona. Posi’s en contacte amb nosaltres i obtindrà el millor servei del sector.

  5/5 - (49182 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49182 votes)