ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  23/12/2020

  Bon Nadal i Feliç 2021 des de Gestinet

  gestinet bones festes

  Aquest any tan especial i diferent, volem desitjar-li que passi uns dies d’alegria i felicitat amb la seva família més propera, sempre mantenint la màxima precaució i sabent que, si ho fem així, serà positiu per tots i, l’any vinent, podrem celebrar les festes com cal, com sempre hem fet.

  Des de Gestinet, conscients de tot el que està succeint i coneixedors de la importància d’actuar correctament, estem segurs que vindran temps esperançadors i plens d’optimisme, només és qüestió de temps.

  Com a empresa informàtica referent del sector, treballem de manera incansable, realitzant totes les nostres actuacions de manera segura, tant pel nostre equip com pels nostres clients i així seguirà sent.

  Volem remarcar-li la gran rellevància, encara més, que ha adquirit la informàtica i tecnologia en els darrers temps i, per aquest motiu, seguim treballant per oferir-li un servei excel.lent, personalitzat i adaptat a les necessitats dels nostres usuaris.

  Som una empresa amb més de 25 anys d’experiència, en constant evolució i formació, i gràcies a aquesta experiència i professionalitat, ens hem convertit en un referent rellevant del nostre sector.

  Estem al seu costat per brindar-li un servei segur, eficient i responsable, amb màxima implicació i dedicació a cada projecte, client i col.laborador.

  Com sempre, li agraïm la seva confiança, per nosaltres és un tresor que volem seguir custodiant i cuidant.

  Li desitgem molta salut i precaució!
  ♥ Equip Gestinet

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)