ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Cada quant ha de canviar els seus equips? El seu manteniment informàtic l’assessorarà

  manteniment informàtic

  Un bon manteniment informàtic realitza diferents tasques en una empresa, sempre amb l’objectiu d’aconseguir la màxima rendibilitat i eficiència, estalvi econòmic i, especialment, seguretat.

  Poder tenir els seus equips sempre en perfecte estat i reparar-los quan sigui necessari forma part del desenvolupament d’un òptim manteniment i, de la mateixa manera, canviar-los quan ho requereixin.

  De fet, tots els dispositius tenen una vida útil i, després d’amortitzar-los i realitzar els serveis tècnics pertinents, arriba un moment que s’han de canviar per nous.

  El món tecnològic avança ràpidament i és essencial estar al dia, amb equips potents i actuals, per tal d’oferir als seus clients el millor, sent la seva empresa més competitiva dins del seu sector.

  Les avaries més comunes d’ordinadors els quals ja han estat en funcionament molt de temps solen ser alentiments, dificultat per encendre’s, bloquejos, tenir poca memòria, etc. Tots aquests inconvenients dificulten el treball diari i les persones que han de realitzar les seves tasques amb aquests equips, perden molt temps i paciència.

  En aquests casos, un manteniment informàtic adequat, valorarà si l’ordinador en concret pot ser reparat o ja necessita ser canviat, sempre mirant pel bé de l’empresa i el seu estalvi.

  Tingui en compte que habitualment aquests equips solen durar entre dos anys fins a set anys, depenent molt de la càrrega de treball, les condicions que tenen, la seva ubicació i el manteniment que ha tingut.

  A més d’un servei informàtic eficaç que l’assessori, hi ha alguns consells que pot portar a terme per tal de cuidar els seus ordinadors cada dia. Entre altres, ha de tenir en compte el seu sistema de ventilació, ja que la calor afecta els components electrònics i protegir-se contra les pujades i baixades de tensió, així com mantenir-lo net.

  Tingui al seu costat un manteniment informàtic eficient que cuidi els seus sistemes i mantingui actualitzat el seu software, molt important per al bon funcionament d’un ordinador.

  Confiï en Gestinet, empresa líder en manteniment informàtic Barcelona i un referent en el sector. Comptem amb el millor servei tècnic i l’assessorament informàtic per tal d’aconsellar-lo tant en les reparacions dels seus dispositius com quan sigui necessari adquirir nous equips.

  5/5 - (49172 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49172 votes)