ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  7 Característiques d’un bon disseny web

  Disseny web

  Que una pàgina tingui un disseny web atractiu, funcional i que cridi l’atenció, és imprescindible avui dia. De fet, tenir una web corporativa en sí ja és essencial, ja que és la manera de poder arribar al seu públic objectiu fàcilment. Per tant, que aquest aparador compti amb un bon disseny s’ha convertit en quelcom indispensable.

  La seva carta de presentació digital pot ser una font de captació de clients constant i ha de cuidar tots els detalls.

  A més, el disseny web és un aspecte clau en el posicionament als cercadors i pot atorgar més i millor visibilitat en aquests.

  Característiques més rellevants d’un òptim disseny web

  A continuació li mostrem les característiques més importants que ha de tenir una pàgina:

  1- Estructura: l’estructura en tota la pàgina ha de ser comú, és a dir, ha de seguir la mateixa línia. Un dels motius principals és per facilitar la navegació i millorar l’experiència dels usuaris.
  De la mateixa manera, els colors corporatius, la tipologia de lletra, etc. La percepció d’una web afecta la seva imatge de marca.

  2- Organització: és essencial que una web estigui ben organitzada i els continguts tinguin sentit. Igualment que a l’inici hi hagi imatges o vídeos que cridin l’atenció dels visitants.
  També ha de comptar amb una navegació fàcil i intuïtiva, per tal d’evitar que els usuaris es perdin i trobin el que estaven cercant en pocs segons.

  3- Informació: una pàgina corporativa ha de donar ràpidament informació de contacte i dades sobre quina tipologia d’empresa és o quins productes o serveis ofereixen, si no els usuaris poden marxar ràpidament. A més, dóna confiança i credibilitat.

  4- Coherència: un disseny web ha de ser coherent tant en el seu contingut com amb la imatge que vol projectar.

  5- Respondre a les necessitats dels visitants: una pàgina s’ha de crear per tal que el seu públic objectiu pugui satisfer les seves necessitats o oferir-los les accions que necessiten, com formularis fàcils d’emplenar, per exemple.

  6- Responsive: actualment és important que totes les pàgines siguin responsive, és a dir, que puguin adaptar-se a qualsevol pantalla i dispositiu. Aquest factor també és determinant quant al posicionament web.

  7- Velocitat de càrrega: de la mateixa manera que en el punt anterior, la velocitat de càrrega afecta el SEO d’una pàgina. Un disseny web ha d’estar optimitzat per tal que la pàgina pugui carregar-se ràpidament.

  Si vol aconseguir el millor disseny per a la seva pàgina, compti amb Gestinet. Som referents en disseny web Barcelona i ens adaptem a cada empresa i necessitat per tal que els seus usuaris accedeixin a ella fàcilment i sigui una pàgina atractiva, funcional i competent dins el seu sector.

  5/5 - (49240 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49240 votes)