ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com millorar el disseny web dels seus formularis

  Disseny web

  Per tal d’atraure visitants a la seva web i que hi estiguin el màxim de temps possible, la usabilitat, el contingut i el disseny web són determinants.

  Quan aquest últim factor, engloba molts aspectes dins d’una pàgina i, entre altres, els diferents formularis que els usuaris es poden trobar, tant per inscriure’s en algun sorteig, per rebre newsletters, per obrir la seva fitxa de client per a realitzar compres, etc.

  Els formularis, doncs, són essencials a l’hora d’efectuar o no conversions i una de les millors maneres de tenir contacte amb els clients.

  Per tant, aquests han de comptar amb un disseny web adequat, que atorgui una bona experiència a l’usuari i donar una bona imatge de marca. Li mostrem alguns consells de com realitzar el seu disseny:

  Una sola columna: amb l’objectiu de facilitar la lectura als seus visitants, els seus formularis han d’estructurar-se en una sola columna.

  Simple: intenti posar pocs camps demanant la informació necessària, ja que els usuaris donen poc temps d’oportunitat a una web i volen una comunicació ràpida i eficaç.
  Si és possible, insereixi el mínim de camps opcionals.

  Intuïtiu: els formularis han de ser molt fàcils i entenedors per a tota classe d’usuaris. D’aquesta manera sabran què respondre i canviar de camp fàcilment, sense complicacions. A més, no ha d’haver-hi confusions sobre què respondre i les caselles han de ser molt clares. Si no és així, el més probable és que els usuaris marxin deixant el qüestionari a mig fer.

  Missatges d’error: habitualment, quan els usuaris no emplenen correctament algun formulari, sol aparèixer un missatge d’error, però no indica a on està. L’aconsellem que, quan hi hagi incidències en algun camp en concret, els usuaris puguin identificar-les fàcilment per a rectificar-les.

  Responsive: els seus formularis han de poder adaptar-se a totes les pantalles i dispositius mòbils, degut que molts usuaris els realitzen a través d’smartphones.

  Sense distraccions: és essencial evitar les distraccions dins el disseny dels seus formularis, ja que podrien distreure als usuaris i no acabar realitzant l’acció.

  Si vol obtenir el millor disseny web de tots els elements de la seva pàgina, contacti amb Gestinet. Som líders en disseny web Barcelona i creem estratègies de màrketing on-line a mida i adaptades a cada empresa i necessitat.

  5/5 - (49158 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49158 votes)