ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  05/02/2021

  Com millorar el posicionament web de la seva pàgina

  posicionament web

  El posicionament web és una eina molt potent dins el màrketing on-line i és imprescindible tenir-lo en compte i treballar-lo constantment.

  Aconseguir la màxima visibilitat digital ha de ser un dels principals objectius de la seva pàgina corporativa, ja que en depèn el seu èxit.

  Actualment si no està a Google, principal cercador, no existeix i, per tant, ha de tenir-hi una forta presència i arribar al seu públic objectiu més fàcilment.

  Ha de pensar que cada vegada hi ha més competència a internet i cal que la seva web obtingui el millor SEO possible. Igualment, les preferències dels usuaris canvien i els algoritmes s’hi adapten per mostrar-los exactament el que necessiten.

  Aquest és un dels principals motius pels quals ha de millorar, dia a dia, el seu posicionament web i fer que la seva pàgina obtingui més presència digital.

  Què és el posicionament web i quins beneficis té?

  El Search Engine Optimization o SEO comprèn un seguit de tècniques que permeten que una pàgina web pugui ser trobada de manera més fàcil pels usuaris.

  Es tracta, doncs, d’optimitzar una pàgina perquè, especialment Google, la posicioni dins el seu cercador com més amunt millor. Per a aconseguir-ho, s’han de tenir en compte molts aspectes, com el disseny web, el temps de càrrega, el contingut,… Tots són elements indispensables per a fer que un portal sigui més visible i popular.

  Com més amunt estigui la seva pàgina, tindrà més possibilitats que els visitants del cercador hi entrin i, a la vegada, hi haurà més probabilitats de conversió i venda.

  Els beneficis del posicionament de pàgines web són molts. Destaquem els següents:

  1. Inversió a llarg termini: si treballa el seu SEO de manera constant, obtindrà la seva recompensa i funcionarà la seva estratègia a llarg termini. Si bé amb el posicionament web orgànic no pot veure els resultats en dos dies, sí que li afirmem que, si ho fa correctament, podrà comprovar els seus beneficis al cap de pocs mesos i es mantindran amb el temps.
   A més, el posicionament és molt rendible en l’àmbit econòmic, sent un mitjà publicitari més assequible i amb més retorn.
  2. Bona imatge de marca: tenir presència a les primeres posicions de Google és positiu per a les seves conversions i per a l’obtenció de bona imatge de marca i reputació on-line.
  3. Més credibilitat a internet: com a conseqüència directa del punt anterior, la seva marca donarà més credibilitat i confiança als seus usuaris, imprescindible perquè li realitzen conversions i per a fidelitzar els seus clients.
  4. Millor visibilitat: el posicionament atorga, com li hem dit, millor visibilitat i fa que el seu públic objectiu el trobi sense entrebancs.
  5. Web usable: gràcies a l’optimització de la seva pàgina, aquesta serà més senzilla d’utilitzar, estarà millor estructurada i funcionarà perfectament. Que els seus usuaris tinguin una bona experiència de navegació és essencial pels algoritmes de Google, així que cal treballar aquest punt amb constància.
   Igualment, la seva web ha de ser responsive i adaptar-se a tot mena de pantalles i dispositius.
  6. Públic objectiu: aconseguirà que entrin a la seva pàgina més visitants que estan cercant el seu producte o servei, maximitzant les probabilitats de venda.
  7. Augment de vendes: i, per descomptat, les seves vendes s’incrementaran exponencialment. I no només això, sinó que qualsevol conversió es veurà incrementada. Estem parlant de la realització de formularis, persones que estiguin interessades en les seves promocions, usuaris que entrin a algun sorteig o, simplement, que vulguin contactar amb la seva marca.
  8. Promoció sense descans: internet no s’atura mai i, per tant, és un canal perfecte per tenir la seva empresa visible tots els dies de l’any, 24 hores. Obtenint un bon SEO, la seva pàgina tindrà la millor promoció.

  Sens dubte, grans beneficis per a la seva pàgina i, en definitiva, per a la seva empresa.

  posicionament pàgina web

  Preguntes freqüents sobre

  Com millorar el posicionament web de la seva pàgina

  Què és el posicionament web i quins beneficis té?

  El posicionament web comprèn un seguit de tècniques que permeten que una pàgina web pugui ser trobada de manera més fàcil pels usuaris. Per a aconseguir-ho, cal cuidar tots els aspectes perquè Google la posicioni dins el seu cercador com més amunt millor.

  Per què millorar el posicionament web de la seva pàgina cada dia?

  Google millora cada dia els seus algoritmes per tal de donar una experiència de navegació excel.lent als seus usuaris. Per aquest motiu, el seu posicionament web s’ha d’adaptar a les noves exigències del sector.

  Consells de posicionament web molt positius per a la seva pàgina

  Trobem diferents Tips o consells que fan que, posant-los en pràctica de manera constant, afavoreixen la visibilitat d’una pàgina i aconsegueixen millor posicionament web

  Obtingui més visibilitat on-line i millor posicionament web

  Faci que la seva pàgina sigui més popular, potent i, per descomptat, que les seves vendes augmentin més dia a dia gràcies al posicionament web. Contacti amb Gestinet, empresa líder en màrketing on-line i en crear estratègies SEO.

  Per què millorar el posicionament web de la seva pàgina cada dia?

  Millorar el seu posicionament web és imprescindible si vol gaudir de tots els seus avantatges i fer que la seva pàgina estigui sempre actualitzada i sigui atraient pels seus usuaris.

  Google millora sense parar el seu algoritme, sempre amb la finalitat d’oferir el millor als seus visitants. Amb aquest objectiu, té en compte diferents paràmetres, que canvia cada cert temps, i que fan que pugui donar exactament el que necessiten els internautes.

  És per això que cal adaptar-se a les noves circumstàncies i requeriments del cercador. Si la seva pàgina no ho fa, Google no el posicionarà dins els primers resultats; ben al contrari, pot ser que el penalitzi.

  A més, un altre aspecte a tenir en compte és que la seva competència no s’atura i modifica la seva imatge, la seva web, el seu contingut, etc. amb la intenció d’agradar als usuaris i al cercador. Per tant, sempre ha d’oferir la millor versió de si mateix a internet i ser més potent.

  És possible que la seva empresa sigui forta i estable i tingui productes excel.lents a bons preus, però si no té un bon SEO, de què li serveix? Ningú el veurà i, els que el trobin, poden desconfiar pel fet que no està ben posicionat.

  Llavors, ha de tenir un bon SEO, ja que afectarà positivament a la seva marca i imatge.

  posicionament google

  Consells de posicionament web molt positius per a la seva pàgina

  Existeixen molts factors que influeixen directament al seu posicionament web. Li mostrem alguns consells o tips que l’ajudaran a aconseguir-los:

  1. Contingut: aquest ha de ser sempre original i mai pot ser copiat d’altres pàgines. Ha de cridar l’atenció als seus usuaris.
  2. Temps de permanència: com més temps estigui un usuari dins la seva web, millor posicionament obtindrà. Tingui imatges de bona qualitat, textos interessants, faci que la seva pàgina sigui molt usable i amb un disseny web actualitzat.
  3. Enllaços: tant els interns com els externs són molt importants i li donen notorietat dins internet.
  4. Paraules clau: les keywords són elements essencials i han de tenir presència dins la seva pàgina, però sense abusar d’elles.
  5. Blog corporatiu: els Blogs dins una web són una fantàstica manera per dotar sempre de nous continguts la seva pàgina. Així podrà tenir més contacte amb els seus usuaris, compartir els seus posts a les xarxes socials, etc.
  6. Velocitat de càrrega: faci que la seva web es carregui ràpidament, ja que, al contrari, podria fer que els visitants marxessin sense la informació que havien entrat a buscar. Per a fer un portal més ràpid, pot optimitzar les seves imatges, entre altres.

  posicionament pàgines web

  Obtingui més visibilitat on-line i millor posicionament web

  Si vol obtenir més presència a internet i visibilitat, contacti amb Gestinet.

  Som empresa líder en posicionament web i experts en crear estratègies de màrketing on-line.

  Faci que la seva pàgina sigui més popular, exitosa i, per descomptat, que les seves vendes augmentin més dia a dia.

  Estem al seu servei.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)