ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  06/11/2018

  Com comprar on-line de manera segura amb manteniment informàtic

  Manteniment informàtic

  Gràcies a la gran comoditat que suposa comprar a través de les botigues virtuals, el comerç electrònic ha augmentat moltíssim en els últims 15 anys.

  A més, comprar a través de botigues virtuals dóna la possibilitat de comparar preus abans d’escollir, visualitzar valoracions d’altres usuaris i estalviar-se cues per pagar. Són uns avantatges que els clients valoren positivament,

  Tanmateix, no sempre són operacions 100% segures i s’han de mantenir unes pautes. Algunes d’elles són:

  Equipaments actualitzats i protegits: amb un manteniment informàtic adequat, els seus ordinadors tindran sempre el software al dia, per evitar qualsevol vulnerabilitat i l’antivirus actualitzat, evitant així malware disposat a robar-li informació personal i empresarial.

  Utilitzar una wifi segura: és necessari estar connectats a una xarxa segura per tal de mantenir seguretat en les seves navegacions. No és recomanable usar una wifi pública, ja que la seva informació podria ser capturada per hackers.

  Comprar en pàgines web conegudes: comprovi sempre l’URL de la pàgina i que l’adreça comença per HTTPS.
  També és important visualitzar opinions i valoracions d’usuaris que ja han comprat en la mateixa botiga virtual, per tal de saber la seva experiència. Així, podrà conèixer el servei, com són els productes, temps d’entrega, etc.

  Dades de contacte: fixi’s si la botiga digital des d’on vol comprar disposa de les dades de contacte de l’empresa per si es vol posar en contacte amb ells: email, telèfon, adreça, raó social, etc. Si no és així, desconfiï automàticament.
  També ha d’incloure la política de canvis i devolucions, informació molt important pels clients i que és essencial saber abans d’efectuar la compra.

  Pagament: la web ha de tenir, si compra a través de targeta bancària, xifrada la informació i amb un sistema de seguretat vàlid que correspongui i el derivi a un lloc segur. La passarel.la de pagament ha de ser d’una entitat financera coneguda i amb certificat digital.

  Comprovar després de comprar: ha de revisar l’extracte de la seva targeta, si ho ha comprat amb aquest mètode de pagament, per tal que la compra s’hagi efectuat correctament i li hagin cobrat la quantitat adequada.

  Amb aquestes recomanacions efectuarà les seves compres a les botigues virtuals de manera més segura. Recordi que ha de tenir els seus equipaments protegits amb manteniment informàtic perquè els seus ordinadors estiguin segurs.

  A Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Barcelona, vetllem perquè els equips informàtics dels nostres clients tinguin les màximes prestacions i seguretat per tal que estiguin sempre operatius i amb la màxima protecció.

  5/5 - (48778 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48778 votes)