ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Comprar de manera segura amb manteniment informàtic

  Manteniment informàtic

  Cada vegada és més habitual comprar per internet i les vendes on-line no deixen d’augmentar any rere any. Hi ha multitud d’avantatges, com la gran comoditat, la possibilitat de comparar productes i preus fàcilment, la rapidesa, la possibilitat d’entrega a domicili i la facilitat de canvis o devolucions.

  Així i tot, és essencial comprar de manera segura. Si ho fa a través dels equips de la seva empresa, és important tenir un manteniment informàtic a tots els seus ordinadors i altres dispositius, que cuidi constantment la seva seguretat i mantingui tots els programes i sistemes al dia. La seva empresa no pot tenir vulnerabilitats.

  Per tant, gràcies a un manteniment informàtic i algunes pautes que ha de tenir en compte, podrà comprar on-line de manera segura. Aquestes són:

  Sistema operatiu actualitzat: amb un adequat manteniment obtindrà sempre les últimes versions del sistema operatiu i actualitzacions.

  Antivirus instal.lat: de la mateixa manera, els seus equips han de gaudir d’un antivirus degudament instal.lat i sempre al dia. A més, els Firewall són imprescindibles.

  Atenció a les grans ofertes: desconfiï d’emails que li ofereixin grans descomptes sense cap sentit, ja que en clicar per accedir a la compra, pot ser una estafa.

  Connexions segures: per saber si la connexió d’una botiga digital és segura, fixi’s amb el cadenat que es troba a la barra d’estat de seguretat. Aquest ha d’estar tancat.

  Wifi de confiança: realitzi sempre compres digitals a través de wifi conegudes y mai des d’un ordinador que no coneix, ja que poden robar-li les seves dades d’accés.

  Lletra petita: abans de confirmar la compra, miri si hi han condicions especials i revisi l’estat del producte que vol adquirir.

  Pagament: a l’hora d’introduir les dades de la seva targeta, asseguri’s que el condueix a una passarel.la coneguda i segura. Si no és així, no introdueixi les seves dades.

  Si vol realitzar compres amb confiança per internet a través dels dispositius de la seva empresa, compti amb un bon manteniment informàtic.

  A Gestinet som líders en manteniment informàtic Barcelona i referents en el sector. Contacti amb nosaltres i tots els seus equips seran sempre segurs.

  5/5 - (49050 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49050 votes)