ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  8 Consells de disseny web pel Black Friday

  Disseny web

  Queden pocs dies pel Black Friday, un esdeveniment important en el món comercial, ja que es concentren gran part de les vendes anuals.

  A més, en caure a prop de dates Nadalenques, és un moment perfecte perquè els usuaris realitzin compres i aprofitin els grans descomptes i promocions que els hi ofereixen.

  Enguany, el Black Friday és el 29 de Novembre i, en el cas que tingui una ecommerce, ja que el ‘Divendres Negre’ està dirigit especialment al sector on-line, cal adaptar el seu disseny web i fer-ho ben atractiu i enfocat en aquests dies. Si vol arribar al seu públic objectiu, que compri els seus productes i que la seva imatge de marca se’n vegi reforçada, posi èmfasi en el disseny de la seva pàgina.

  Li oferim alguns consells per tal que el seu disseny corporatiu estigui preparat i pugui potenciar les seves conversions:

  1- Banners: els usuaris des dels dies previs volen veure grans ofertes i promocions a les webs, ja que així tenen la sensació que obtenen el que necessiten durant aquell dia. Perquè tinguin una bona experiència, inclogui banners a la seva web, sempre relacionats amb els colors del Black Friday i que siguin llampants i els hi cridin l’atenció.

  2- Bones ofertes: cal que ofereixi preus irresistibles i promocions durant l’esdeveniment, amb l’objectiu de destacar sobre la seva competència i captar nous clients.

  3- Email màrketing: ara ja és un bon moment per començar a enviar newsletters als seus usuaris per anar-los avisant del que trobaran durant el Brack Friday. En aquestes, pot anunciar grans ofertes. Pensi a utilitzar dissenys més estridents del que estan acostumats.

  4- Web optimitzada: ha de revisar la seva pàgina perquè no doni errors, no hi hagi enllaços trencats i funcionin tots els botons. En el cas que tingui moltes visites a la web, ha d’estar preparada per poder absorbir-ho.

  5- Velocitat de càrrega: la seva pàgina ha de poder carregar-se ràpidament, i més durant el Black Friday, si no els usuaris podrien marxar a la competència. És un factor decisiu i pot afectar directament a les seves vendes.

  6- Seguretat: revisi que les pasarel.les de pagament funcionin de manera correcta i segura, ja que són determinants a l’hora de realitzar una compra.

  7- Productes destacats: el seu disseny web s’ha d’adaptar i incloure un apartat amb productes destacats i ofertes excepcionals durant aquells dies, sempre amb colors i textos que destaquin.

  8- Responsive: la seva pàgina ha de poder adaptar-se a tots els dispositius i totes les pantalles, ja que moltes compres es realitzen a través de mòbils.

  Prepari una estratègia i un disseny adaptat durant el Black Friday i la seva botiga digital se’n veurà beneficiada.

  Per a portar-ho a cap, confiï en Gestinet, empresa referent en disseny web Barcelona i experts en el sector. Posi’s en contacte amb nosaltres i rebrà el millor assessorament i servei.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post