ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  6 Consells per crear un òptim disseny web del sector salut

  Disseny web

  Tenir un bon disseny web és essencial per a qualsevol empresa, sigui quin sigui el seu sector. En aquest cas, ens centrem en l’àmbit de la salut, on el mercat és molt canviant, existeix molta competència i els consumidors són cada dia més exigents.

  Una web corporativa és part de la seva imatge de marca i cal cuidar-la; per això, el disseny de la seva pàgina ha de ser professional i tenir cura de cada detall.

  Li oferim alguns consells per a tenir un bon disseny d’una web del sector sanitari:

  1- Colors: els tons utilitzats en una pàgina d’aquestes característiques són molts determinants. Ha de saber que s’ha de tenir en compte la psicologia del color i, en aquest cas, el blanc ha de predominar, degut que ofereix tranquil.litat i comoditat. A més, s’ha de complementar amb el blau o el rosa, perfectes per mostrar confort i seguretat.

  2- Ordre i claredat: si vol oferir confiança als usuaris, essencial en aquest àmbit, el seu disseny web ha de ser senzill, seguint un ordre, net i transmetre equilibri. Els usuaris han de poder trobar la informació de manera fàcil i intuïtiva i la seva marca ha de mostrar la seva diferenciació vers la seva competència.

  3- Llegibilitat: els seus visitants han de poder llegir bé i els textos han de ser entenedors. Així, aquests han de contrastar vers el fons de la pàgina i han de tenir una òptima mida. Segons els seus productes o serveis, pensi que el seu client objectiu pot tenir una edat determinada i els hi ha de facilitar la tasca.

  4- Navegació: la usabilitat en qualsevol pàgina és molt important i més en el cas de les webs relacionades amb la salut, ja que ha de donar una imatge professional. El menú ha de ser entenedor i concís, sense massa distraccions i donant la informació que reclama l’usuari.

  5- Responsive: la seva pàgina ha de poder adaptar-se a tots els dispositius i a totes les pantalles, ja que avui dia la majoria de consultes es realitzen a través de mòbils i tablets. Així, el seu disseny web ha de ser responsive. Aquest aspecte, a més, influeix directament en el seu posicionament dins els cercadors, fet que li pot aportar més i millor visibilitat en aquests.

  6- Actualització: totes les pàgines, a més de les de l’àmbit sanitari, han de ser actualitzades sovint i dotar-les de nous continguts, imatges, informació, etc. Així cridaran més l’atenció i seran més interessants pels usuaris. Per tant, el seu disseny s’ha d’anar adaptant, evolucionant i redissenyant sovint, segons les necessitats dels seus visitants.

  Tingui al seu costat a professionals de màrketing perquè l’aconsellin adequadament i li ofereixin un servei de disseny actual i professional.

  A Gestinet som líders en disseny web Barcelona i elaborem estratègies adaptades a cada empresa i necessitat, amb l’objectiu de millorar la seva imatge de marca, les seves vendes i la seva visibilitat a internet.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)