ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  10 consells per a obtenir un bon disseny web

  Disseny web

  Tenir una web corporativa és essencial avui dia, ja que li dóna l’oportunitat de fer-se conèixer davant un el seu públic potencial 24 hores al dia i tots els dies de l’any.

  A més de ser la seva carta de presentació a internet, l’ajuda a captar nous clients i fidelitzar els que ja té.

  Però, de la mateixa manera que és important comptar amb una pàgina, ho és tenir un bon disseny web. Aquest li atorgarà bona imatge de marca, funcionalitat i facilitat de navegació, entre altres.

  En cas que el seu disseny no estigués optimitzat, tindria taxes altes de rebot i conversions molt baixes, és a dir, els usuaris estarien poca estona dins la seva pàgina i, per tant, hi hauria poques vendes.

  Consells de disseny web per a tenir èxit

  1. Estructura: l’estructura d’una pàgina és un pilar fonamental i és necessari treballar-la. Aquesta ha de veure’s reflectida dins tota la web i ser coherent, especialment quant a colors corporatius, mides d’imatges, tipografia, estil de la web, etc.

  2. Navegació fàcil: els seus visitants han de tenir una molt bona experiència de navegació i, per aconseguir-ho, ha de treballar l’ordre del contingut, la col.locació dels elements i el menú, per tal de facilitar la visita i que puguin trobar allò que cerquen en pocs passos i fàcilment. Ha de ser molt intuïtiu.

  3. Links: els links són els enllaços i, en cas que els usuaris ja els hagin visitat, una bona manera de facilitar la navegació, és canviar el seu color perquè aquests els identifiquin. Un òptim disseny web ajuda a saber a l’usuari on es troba en cada moment i què ha visitat i què no.

  4. Contingut multimèdia: les imatges i els vídeos són un recurs excel.lent que pot utilitzar per, no només cridar l’atenció, sinó per mostrar el seu contingut en pocs segons. És necessari ensenyar la seva informació de manera molt concisa i clara i, gràcies a aquestes eines, pot aconseguir-ho.

  5. Contingut en text: sempre ha d’oferir textos de qualitat, únics i originals de la seva empresa i que puguin oferir quelcom diferent. No només afectarà clarament al seu posicionament web, sinó també al temps que l’usuari estigui a la seva web i que repeteixi experiència. Ha d’utilitzar un llenguatge adequat, dirigit al seu públic objectiu i sense faltes d’ortografia.

  6. Sense errors: els enllaços trencats són tot un problema que poden fer que els seus visitants abandonin ràpidament la seva pàgina. Revisi el seu portal periòdicament per tal d’esbrinar que tots els processos funcionin correctament. Igualment, que el temps de càrrega sigui l’adequat i que les imatges es visualitzin sense problemes.

  7. Funcionament: tots els seus botons i desplegables han de funcionar i dirigir a l’usuari on indiquen, ja que podrien confondre’l i també marxar de la pàgina.

  8. Tipografia: encara que existeixen moltes fonts, ha d’utilitzar les més senzilles de llegir, com Arial o Verdana, per tal de facilitar la lectura. La mida també és important i un aspecte a tenir en compte.

  9. Colors: els colors afecten directament també a l’experiència de navegació i a la comoditat de l’usuari dins la seva pàgina. Una bona elecció és primordial. Ha d’oferir equilibri, funcionalitat i harmonia, així com sintonia amb la seva imatge de marca. És essencial que el fons de la seva web faciliti el contrast amb el text i, en aquest cas, usar colors neutres. Els colors molt llampants només s’han de trobar en llocs concrets, com en alguns botons.

  10. Responsive: l’adaptabilitat a diferents dispositius és essencial avui dia i, per tant, la seva pàgina ha de ser responsive. Li donarà l’oportunitat que els seus visitants de tablets i mòbils puguin entrar dins la seva pàgina i poder visualitzar la seva informació perfectament.

  El seu disseny web és determinant per les seves vendes

  Comptar amb un òptim disseny web és bàsic i, per tant, ha d’oferir-lo als seus usuaris per tal que les seves vendes augmentin dia a dia i que la seva imatge de marca se’n vegi beneficiada.

  Confiï en Gestinet, líder en disseny web Barcelona i experts en confeccionar estratègies de màrketing on-line dirigides a cada empresa i al seu públic objectiu.

  5/5 - (49210 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49210 votes)