ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  15/10/2019

  6 consells per a obtenir seguretat informàtica

  manteniment informàtic

  La seguretat informàtica és imprescindible actualment, especialment per a les empreses que mouen gran quantitat d’informació i dades cada dia, a més de la documentació dels seus clients.

  Per tant, per a obtenir confidencialitat i emmagatzemar correctament tots els seus arxius sense por a perdre’ls, ha de comptar amb protecció digital.

  La seguretat informàtica comprèn diferents mesures per tal que els ordinadors i altres dispositius s’estiguin usant correctament, així com la prevenció i la detecció de possibles incidències que poden suposar costos molt grans per una empresa, tant en l’àmbit econòmic com d’imatge de marca.

  Les empreses de manteniment informàtic són les encarregades d’oferir el servei de seguretat i protecció, tan important per un negoci i imprescindible per estalviar-se maldecaps.

  Aquestes realitzen diferents tasques informàtiques periòdicament perquè els equips sempre estiguin protegits. Algunes d’elles són:

  1- Actualitzar antivirus: a més d’instal.lar de manera òptima programes antivirus als seus ordinadors, també els actualitzaran quan sigui necessari, ja que és essencial tenir-los al dia per a fer front a ciberatacs.
  Tingui en compte que un sol equip sense antivirus pot afectar a tota la resta.

  2- Firewalls: els tallafocs són també essencials i li permetran protegir els accessos a la seva xarxa, amb l’objectiu que cap programa maliciós entri i pugui malmetre la seva informació.

  3- Software al dia: el seu sistema operatiu i aplicacions han de comptar amb les últimes versions dels fabricants, per adaptar-se a les novetats del mercat i ser més competitiu i a les actualitzacions segons les amenaces informàtiques.

  4- Wi-fi: la configuració de la seva wi-fi ha de ser correcta, amb contrasenyes fortes i que només puguin connectar-se els dispositius que hi hagi seleccionat prèviament.

  En general totes les seves contrasenyes han de ser prou segures i canviar-les sovint. Amb un sistema de seguretat informàtica a la seva empresa, les seves credencials sempre estaran actualitzades i de difícil accés.

  5- Còpies de seguretat: un bon manteniment informàtic vetlla perquè les seves dades sempre estiguin salvaguardades gràcies a la realització de còpies de seguretat constants.

  6- Control d’accés: és essencial tenir control d’accés a tots els dispositius, degut que així no podrà fer-ne ús personal no autoritzat.

  Compti amb Gestinet, líders en manteniment informàtic Barcelona i referents en el sector. La seva seguretat és la nostra prioritat i ens adaptem a cada empresa i les seves característiques, amb l’objectiu que obtingui la màxima protecció de la seva informació.

  5/5 - (49256 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49256 votes)