ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Conseqüències de no tenir manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  Les incidències informàtiques poden generar grans pèrdues econòmiques a un negoci. I és que els ordinadors i altres dispositius necessiten un manteniment periòdic que els revisi i els cuidi.

  De fet, sense aquest servei informàtic, la seva empresa pot veure’s afectada i fer que, principalment els seus treballadors i els seus clients, en pateixin les conseqüències, especialment relacionades amb l’eficiència.

  Pensi que, un sol ordinador aturat i un treballador sense realitzar cap acció perquè no li funciona aquest, és una despesa molt important, a més que els seus usuaris no rebran l’atenció adequada, ja que no podrà donar-los un bon servei.

  Problemes derivats de no comptar amb manteniment a la seva empresa

  Els problemes que poden esdevenir, si no compta amb un òptim manteniment informàtic, són molts. En destaquem els més importants:

  Sobreescalfament dels ordinadors: a conseqüència de tenir components antics o errors específics dels equips, els ordinadors poden sobreescalfar-se, ja que el sistema de ventilació deixa de funcionar.

  Disc dur ple: tots els ordinadors solen acumular molts arxius al llarg del temps, molts d’ells innecessaris. És essencial buidar el disc dur i deixar espai a altra informació.

  Sense protecció: la seguretat digital és imprescindible i cal que tots els seus ordinadors comptin amb la protecció adequada. Si no és així, és probable que acabi infectat de virus o malware.

  Equips obsolets: cada cert temps els ordinadors s’han de substituir, bé perquè ja no funcionin o perquè els nous poden oferir-li més capacitat i prestacions.

  Sistemes operatius sense actualitzar: tots els programes i aplicacions, especialment els antivirus, s’han d’instal.lar i actualitzar correctament.

  Avaries constants: el risc de patir més incidències augmenta sense un bon manteniment dels seus ordinadors.

  Pèrdua d’arxius: sense còpies de seguretat, el seu negoci pot perdre la seva informació en cas d’haver-hi algun problema informàtic.

  Com pot veure, el manteniment informàtic és un gran suport per a les empreses i ha de comptar amb ell.

  Si vol que els seus dispositius sempre estiguin al 100%, siguin eficients, rendibles i no patir les conseqüències derivades de la falta d’aquest servei, confiï en Gestinet.

  Som líders en manteniment informàtic Barcelona i ens posem a la seva disposició perquè el seu negoci pugui gaudir dels grans avantatges que li podem oferir.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post