ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

Conseqüències de no tenir manteniment informàtic

manteniment informàtic

Les incidències informàtiques poden generar grans pèrdues econòmiques a un negoci. I és que els ordinadors i altres dispositius necessiten un manteniment periòdic que els revisi i els cuidi.

De fet, sense aquest servei informàtic, la seva empresa pot veure’s afectada i fer que, principalment els seus treballadors i els seus clients, en pateixin les conseqüències, especialment relacionades amb l’eficiència.

Pensi que, un sol ordinador aturat i un treballador sense realitzar cap acció perquè no li funciona aquest, és una despesa molt important, a més que els seus usuaris no rebran l’atenció adequada, ja que no podrà donar-los un bon servei.

Problemes derivats de no comptar amb manteniment a la seva empresa

Els problemes que poden esdevenir, si no compta amb un òptim manteniment informàtic, són molts. En destaquem els més importants:

Sobreescalfament dels ordinadors: a conseqüència de tenir components antics o errors específics dels equips, els ordinadors poden sobreescalfar-se, ja que el sistema de ventilació deixa de funcionar.

Disc dur ple: tots els ordinadors solen acumular molts arxius al llarg del temps, molts d’ells innecessaris. És essencial buidar el disc dur i deixar espai a altra informació.

Sense protecció: la seguretat digital és imprescindible i cal que tots els seus ordinadors comptin amb la protecció adequada. Si no és així, és probable que acabi infectat de virus o malware.

Equips obsolets: cada cert temps els ordinadors s’han de substituir, bé perquè ja no funcionin o perquè els nous poden oferir-li més capacitat i prestacions.

Sistemes operatius sense actualitzar: tots els programes i aplicacions, especialment els antivirus, s’han d’instal.lar i actualitzar correctament.

Avaries constants: el risc de patir més incidències augmenta sense un bon manteniment dels seus ordinadors.

Pèrdua d’arxius: sense còpies de seguretat, el seu negoci pot perdre la seva informació en cas d’haver-hi algun problema informàtic.

Com pot veure, el manteniment informàtic és un gran suport per a les empreses i ha de comptar amb ell.

Si vol que els seus dispositius sempre estiguin al 100%, siguin eficients, rendibles i no patir les conseqüències derivades de la falta d’aquest servei, confiï en Gestinet.

Som líders en manteniment informàtic Barcelona i ens posem a la seva disposició perquè el seu negoci pugui gaudir dels grans avantatges que li podem oferir.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web