ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  En què consisteix el manteniment informàtic correctiu?

  manteniment informàtic

  El manteniment informàtic ha de formar part de la seva empresa, degut que és un suport necessari i imprescindible si compta amb ordinadors i altres dispositius.

  Ser competent, productiu i eficient avui dia són característiques essencials si vols estar per sobre d’altres empreses del seu sector i que els seus clients en surtin beneficiats.

  A més, poder aprofitar tot el potencial dels seus equips farà que el seu negoci sigui més rendible i pugui treure el màxim profit de les seves jornades laborals.

  Dins aquest servei informàtic trobem el manteniment correctiu, que se n’encarrega de resoldre incidències i avaries informàtiques quan aquestes han succeït, és a dir, quan el problema és present, tant de hardware com de software.

  Poden ser avaries com substituir peces, instal.lar programes, actualitzar-los, especialment els antivirus, tan importants per la seguretat digital, etc.

  Moltes vegades, no obstant, tenir el suport d’un manteniment informàtic correctiu no és suficient i és necessari comptar amb un de preventiu. Aquest s’anticipa a futures incidències, provocant que el seu rendiment laboral sempre sigui el mateix i la seva empresa estigui al 100%.

  Així, els treballadors no han d’aturar-se perquè els seus ordinadors no funcionen.

  Per tant, la millor opció és tenir un servei complet al seu abast, que pugui resoldre les possibles avaries abans que passin i que porti a cap les reparacions pertinents quan hi hagin incidències sobtades.

  Tenir un manteniment al seu costat garanteix el seu bon funcionament i servei, seguretat i una reducció important de costos.

  Confiï en Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Barcelona i líders en el sector. Elaborem manteniments a mida i ens adaptem a cada empresa i situació.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i rebrà el millor assessorament, atenció i suport tècnic, amb l’objectiu que la seva empresa se’n vegi beneficiada i obtingui seguretat i rendibilitat dels seus equips.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post