ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  En què consisteix el manteniment informàtic preventiu?

  manteniment informàtic

  El manteniment informàtic preventiu és la millor manera d’assegurar-se que els seus equips i sistemes sempre es trobin en bon estat i la seva empresa ofereixi el millor servei als seus clients, degut que els seus dispositius funcionaran correctament.

  La prevenció és la millor solució i aquest servei informàtic dóna la possibilitat de prevenir possibles incidències o avaries, evitant així aturades de producció, especialment als negocis on els sistemes informàtics són tan importants.

  El principal objectiu del manteniment preventiu és evitar errors de software i hardware, essencial avui dia per a ser competent dins el seu sector i donar un bon servei als seus usuaris.

  Així, la prevenció consisteix a anticipar-se a problemes informàtics i minimitzar o eliminar les seves conseqüències.

  El manteniment informàtic preventiu realitza diferents tasques, com netejar els components de hardware, canviar periòdicament peces dels equips, instal.lar i actualitzar correctament programes i antivirus, substituir dispositius i realitzar canvis del sistema operatiu, entre altres.

  La prevenció té molts avantatges:

  Evitar incidències: especialment derivades a l’escalfament o brutícia dels ventiladors dels ordinadors.

  Allargar la vida útil dels equips: és un dels principals beneficis, degut que, en aprofitar més els ordinadors en bon estat, pot aconseguir un gran estalvi.

  Evitar reparacions sobtades: encara que un bon manteniment informàtic pot reparar els seus ordinadors quan ho necessiti, és millor evitar les reparacions d’emergència, ja que, si en aquell moment té molta quantitat de feina, el pot perjudicar i provocar aturades que, sens dubte, poden afectar el seu negoci.

  Estalvi de costos: la seva inversió en informàtica millorarà tenint un sistema preventiu, ja que podrà aprofitar més temps els seus ordinadors.
  A més, sempre comptarà amb professionals que l’assessorin en cada moment per tal de rendibilitzar les seves instal.lacions i tenir només els programes necessaris per a la seva empresa.

  A Gestinet som líders en manteniment informàtic Barcelona i creiem que la prevenció és essencial per al bon funcionament d’un negoci. Adaptem el nostre manteniment a cada empresa i necessitat, per tal d’estar a l’altura de les seves exigències i aconseguir un resultat excel.lent.

  5/5 - (49224 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49224 votes)