ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Eviti el robatori de les seves contrasenyes amb manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  Els robatoris de dades estan a l’ordre del dia i és una amenaça que moltes empreses han d’evitar per tal que el negoci no se’n vegi perjudicat.

  Per a fer-ho, és necessari comptar amb un bon manteniment informàtic que vetlli per la seva seguretat.

  Una de les maneres que els ciberdelinqüents poden entrar als seus dispositius i accedir a la seva informació, tan personal, bancària, etc. és a través de les seves contrasenyes.

  De fet, els pirates informàtics estan molt interessats a robar les credencials dels comptes amb l’objectiu de suplantar la identitat del seu propietari, treure dades d’aquest o accedir al seu correu electrònic, entre altres. La seva finalitat sol ser econòmica o, simplement, danyar els equips informàtics.

  Encara que obtenir seguretat total és quasi impossible, ja que internet és un món segur però té vulnerabilitats, sí que hi ha mesures que pot portar a terme. La més important, com hem comentat, és tenir al seu costat el suport d’un manteniment informàtic eficient que, entre moltes tasques, netejarà periòdicament els seus ordinadors, instal.larà i actualitzarà quan calguin els antivirus i firewalls, analitzarà constantment el seu sistema de seguretat i canviarà sovint les seves contrasenyes.

  És imprescindible, quan a les seves credencials, no utilitzar les mateixes en diferents comptes, com xarxes socials, email, bancs, etc. Totes han de ser diferents, complexes i ser alfanumèriques, a més de contenir majúscules i minúscules.

  A més dels relacionats amb les contrasenyes, existeixen altres consells generals de seguretat per a les empreses, que faran reduir les probabilitats d’un atac informàtic. Alguns són no donar les seves dades personals fàcilment, rebutjar els correus desconeguts i spam i no obrir arxius que no conegui la seva procedència, tenir les seves contrasenyes en secret i no confiar en correus que continguin ofertes molt desorbitades o regals.

  El millor manteniment informàtic Barcelona al seu abast

  manteniment informàtic barcelona

  Si vol obtenir la màxima seguretat per a la seva empresa, confiï en Gestinet, líders en manteniment informàtic Barcelona i experts en el sector.

  Elaborem estratègies de seguretat a mida, segons cada empresa i necessitat, per poder assegurar la seva confidencialitat. El nostre equip professional està al seu servei per a assessorar-lo i ajudar-lo quan ho requereixi.

  5/5 - (49156 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49156 votes)