ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Les còpies de seguretat formen part del manteniment informàtic d’un ordinador

  Manteniment informàtic

  Dins de les tasques de manteniment informàtic necessàries a realitzar per tal que els ordinadors de la seva empresa estiguin en bones condicions, trobem l’elaboració de còpies de seguretat.

  Un ‘backup’ o còpia de seguretat consisteix a guardar documents per tal de poder accedir-hi quan sigui necessari a través de diferents mitjans en cas de pèrdua.

  És essencial realitzar-ne, ja que la pèrdua de les dades pot ser catastròfic per un negoci. Des de facturació, registre de clients, informació financera, contractes, comptabilitat, comandes, stocks, aprovisionaments, etc. són de vital importància i, tenint una còpia de seguretat, el pot ajudar considerablement en cas de perdre la informació.

  No només és una qüestió econòmica, sinó que la seva imatge de marca pot ser deteriorada davant dels clients i proveïdors.

  Si compta amb una còpia de seguretat, també tindrà seguretat informàtica degut que avui dia hi ha robatoris de dades personals, arxius i contrasenyes a internet. És una protecció contra programes maliciosos i hackers.

  Aquests utilitzen una tipologia de software que s’infiltra en el sistema informàtic i encripta les dades. D’aquesta manera tenen accés a les dades i poden fer el que vulguin amb elles: compartir-les, esborrar-les, demanar diners a canvi d’alliberar-les, etc.

  Un altre motiu a l’hora de tenir una còpia de seguretat és l’estalvi de temps. En cas de traspàs d’informació d’un ordinador a un altre, la compra de nous ordinadors per a l’empresa o de l’obtenció d’un servidor central, és necessari tenir una còpia de seguretat ja que és molt més còmode disposar de totes les dades emmagatzemades i traspassar-les ràpidament.

  Per a poder realitzar una còpia de seguretat de la seva informació pot utilitzar diferents mètodes. Avui dia, a més dels discs dur i els formats òptims, hi ha l’emmagatzematge en el núvol , que permet, de manera gratuïta o a baix cost, guardar molta informació i amb gran seguretat.

  Una de les grans avantatges del núvol, a més de la comoditat i estalvi, és que és possible accedir-hi des de qualsevol dispositiu.

  Per tal que la seva empresa tingui la màxima seguretat i les seves dades estiguin en bones mans, és necessari comptar amb un equip professional.

  Des de Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Barcelona, tenim un gran equip tècnic que l’assessorarà constantment sobre quina és la millor sol.lució per a la seva empresa.
  Posi’s en contacte amb nosaltres i obtindrà el millor manteniment informàtic perquè els seus equips estiguin segurs al 100%.

  5/5 - (48696 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48696 votes)