ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Còpies de seguretat xifrades amb manteniment informàtic

  Manteniment informàtic

  Les dades d’una empresa són una informació molt sensible que té un valor, en molts casos, incalculable. Per tant, perdre tant les seves dades com les dels seus clients i que caiguin en mans de persones o programes no adequats, pot ser perjudicial per al seu negoci.

  És per això que és necessari tenir-les xifrades o encriptades. L’encriptació és una tècnica que, gràcies a un algoritme de xifrat, transforma qualsevol missatge impossible d’entendre per una persona que no tingui la clau o contrasenya. És a dir, converteix un fitxer en il.legible. És la millor solució per tal d’evitar problemes.

  Amb un bon manteniment informàtic sempre tindrà l’assessorament i la seguretat necessària per tenir les seves dades en perfecte estat i sempre disponibles. És un servei que totes les empreses que comptin amb equipaments informàtics han de tenir, ja que vetlla pel benestar de la informació més crítica, programes i connexions informàtiques.

  Existeixen diferents maneres de perdre la seva informació i que, tenint una còpia de seguretat xifrada, pot evitar. Tant a través de les avaries parcials o totals de discs durs, l’augment de robatoris o pèrdues d’algun dispositiu mòbil, esborrant accidentalment arxius o entrant virus a l’ordinador que poden provocar la destrucció dels textos.

  Tenir una còpia de seguretat encriptada, a més, li ofereix grans avantatges:

  -No s’ha de preocupar dels dispositius externs ni de la seva pèrdua, ja que les seves dades estaran al núvol amb grans mesures de seguretat.

  -Accessibilitat i disponibilitat total de les dades quan vostè les necessiti, així com la clau de xifrat per entendre-les correctament.

  -Al ser un sistema automatitzat, no s’ha de preocupar d’actualitzar-lo, ja que es realitzen còpies automàtiques. Els fitxers es graven en temps real i es poden recuperar de manera fàcil i ràpida.

  Gràcies al manteniment informàtic, les seves dades sempre estaran en perfecte estat i amb la màxima seguretat. Tanmateix donarà confiança i privacitat també als arxius dels seus clients.

  Posi’s en contacte amb Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Barcelona, on li indicarem com procedir perquè la informació de la seva empresa estigui sempre segura.

   

  5/5 - (48880 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48880 votes)