ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  La creativitat és essencial en el disseny web

  Disseny web

  A l’hora de definir el disseny web d’una pàgina, s’han de tenir en compte molts aspectes, com la seva accessibilitat i funcionalitat, el seu equilibri, la seva usabilitat i la seva estètica. Aquest últim factor és determinant i ha de cridar l’atenció als usuaris perquè es quedin el màxim de temps a la pàgina i realitzin les accions que li interessin, com comprar, consultar, aconseguir l’email de contacte dels seus visitants, etc.

  Per a fer-ho de manera satisfactòria, la creativitat juga un paper essencial. De fet, la seva pàgina ha de ser capaç de donar una imatge innovadora, actual, original i única. Una bona creativitat impactarà als seus usuaris i recordaran la seva marca positivament.

  Tingui en compte que un bon disseny web provoca que els seus visitants no marxin a la competència i dóna confiança i credibilitat als seus productes o serveis.

  Existeixen diferents elements que, gràcies a la creativitat, poden marcar la diferència i resultar més atractius a ulls del seu públic objectiu.

  Parlem de la selecció d’una tipografia adequada i idònia segons la tipologia de la seva web. A més, la font escollida ha de ser de fàcil lectura i amb una mida considerable però sense ser massa gran.

  Un consell és no utilitzar diferents tipus de fonts, ja que pot confondre i despistar als usuaris.

  Quant als colors, la combinació d’aquests és molt important, ja que cada color transmet una sensació diferent i els usuaris l’identifiquen en segons quin àmbit empresarial.

  La combinació de colors correcta li donarà una imatge més neta. En aquest cas, la creativitat pren molta força, ja que s’han de tenir en compte altres aspectes, com els colors corporatius.

  En tota la web ha d’existir coherència i sintonia. El seu disseny ha de mostrar consonància amb la seva marca.

  Per tant, és necessari que el seu disseny web sigui realitzat gràcies a professionals del sector que l’aconsellin i portin a cap la millor estratègia de màrketing.

  A Gestinet som líders en disseny web Barcelona i experts en confeccionar pàgines a mida segons les característiques de cada empresa i necessitat. El nostre equip professional és creatiu, innovador i està en constant formació per a poder oferir als nostres clients les tendències de disseny i la millor imatge de marca per a l’empresa.

  5/5 - (49258 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49258 votes)