ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Manteniment informàtic després de les vacances

  manteniment informàtic

  Tot i ser essencial comptar amb un manteniment informàtic que vetlli per la seva seguretat i bon rendiment dels seus equips, si encara no té aquest servei, ara és un moment excel.lent per tindre’l.

  Després de les vacances d’estiu, és una bona oportunitat per a les empreses per fer balanç i prendre noves decisions, especialment saber si el seu negoci funciona correctament, si ha de fer canvis i millores a les seves infraestructures, ser més fort dins del seu sector i voler estar a l’altura dels seus competidors.

  Per tant, tenir un manteniment informàtic al seu costat li ofereix aquests i molts altres avantatges i cuida tots els seus sistemes perquè la seva empresa sempre estigui en ple funcionament i protegida.

  De fet, el manteniment realitza diferents tasques o accions que garanteixen que els seus sistemes estiguin al 100%, tant de software com de hardware.

  Tingui en compte, a més, que potser abans de les vacances ha anat arrossegant problemes o incidències informàtiques i, sigui pel motiu que sigui, no les ha pogut resoldre. I ara és el moment de fer-li front i comptar amb un servei professional constant i eficient.

  Tasques més rellevants del manteniment informàtic

  Algunes de les tasques periòdiques que realitzen els serveis informàtics són la neteja dels equips, degut que s’acumula molta brutícia als ventiladors, a més de mantenir el teclat, pantalles, impressores, etc.; col.locació i posar a punt tot el seu cablejat; instal.lació i actualització de diferents programes, així com antivirus i firewalls; optimització de la rendibilitat dels seus ordinadors i allargar la seva vida útil en màximes condicions i la realització de còpies de seguretat regulars per garantir que les seves dades i informació estiguin salvaguardades, entre moltes altres. Pensi que aquestes fan que la seva empresa estigui protegida enfront d’atacs, pèrdues o sinistres a les seves oficines.

  Li recomanem que compti amb un manteniment constant de tots els seus sistemes, ja que els seus equips funcionaran molt millor, tindrà menys incidències i, en cas de tindre’n, no hi haurà repercussió en el seu dia a dia laboral, degut que es resoldran ràpidament.

  Posi’s en contacte amb Gestinet, referent en manteniment informàtic Barcelona i líder en el sector. Elaborem manteniments a mida i ens adaptem a les seves necessitats.

  5/5 - (49228 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49228 votes)