ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  06/09/2021

  Desenvolupament i manteniment d’una pàgina web

  Manteniment web

  La primera impressió digital que tenen els usuaris en visitar la seva pàgina web és determinant, ja que actua de manera decisòria a l’hora d’efectuar qualsevol conversió.

  Tenir un bon disseny i desenvolupament és molt important i, de la mateixa manera, gaudir del millor manteniment web. Gràcies a aquest aspecte, una pàgina sempre estarà actualitzada, funcionarà correctament i podrà donar un òptim servei als visitants.

  Amb l’objectiu de tenir un contacte constant amb els clients, poder oferir els seus productes tots els dies de l’any i abastar el seu públic objectiu sense límit geogràfic, ha de treballar el seu contingut, la seva imatge i ha de procurar que els seus enllaços dirigeixin correctament. Igualment, la pàgina ha de carregar-se sense esperes.

  Són punts clau que fa que marqui la diferència i sigui més competent dins un món ple d’empreses que volen destacar. I, la millor manera de fer-ho, és tenir al seu costat un suport professional que li realitzi el millor manteniment web, orientat a assegurar que la seva pàgina estigui sempre optimitzada i els usuaris tinguin una percepció molt positiva del seu negoci.

  Si fos al contrari, és possible que marxin ràpidament i no tornin a visitar-lo. La seva pàgina és el seu aparador a internet i ha de cuidar-lo constantment, ordenar-lo i estructurar-lo de manera adequada perquè els visitants puguin moure’s sense problemes i efectuar les conversions el més ràpid possible.

  No serveix de res crear una pàgina web si després no compta amb un manteniment quan li pertoqui. Ha d’estar al dia, amb un disseny actual i modern.

  Què comprèn el manteniment web i per què és necessari

  El manteniment d’una pàgina web és el control periòdic de tots els continguts, arxius, imatges, estructures i seguretat d’un portal. La finalitat és que el seu funcionament sigui correcte, sense errors i que els usuaris puguin navegar fàcilment.

  D’aquesta manera, es preveu possibles incidències que poden afectar, directament, a la seva imatge corporativa. Internet evoluciona molt ràpidament i una web ha d’adaptar-se a les noves exigències.

  Les accions i processos que s’efectuen en un manteniment web són importants perquè una web motivi als visitants a comprar i a visitar-la de nou en altres ocasions. Especialment per les botigues virtuals, és un aspecte fonamental.

  Pensi que la seva web és un dels seus principals actius i ha de donar-li el valor que es mereix, cuidant-la i mantenint-la al dia.

  Contractar una empresa de manteniment web és necessari per millorar i seguir creixent a internet, poder oferir el que requereixen els seus clients i fer que el seu negoci sigui més potent i fort.

  Gràcies al manteniment, pot:

  1. Corregir possibles errors de disseny
  2. Millorar el contingut de la seva pàgina
  3. Resoldre problemes de programació web
  4. No ho dubti i gaudeixi d’un manteniment constant.

  manteniment pàgina web

  Preguntes freqüents sobre

  Desenvolupament i manteniment d’una pàgina web

  Què comprèn el manteniment web i per què és necessari

  El manteniment web és el control periòdic de tots els continguts, arxius, imatges, estructures i seguretat d’una pàgina. La finalitat és que el seu funcionament sigui correcte, sense errors i que els usuaris puguin navegar fàcilment.

  Quin manteniment necessita una pàgina web?

  Per a poder mantenir en perfectes condicions una pàgina web, s’han de portar a cap diferents tasques, com optimitzar-la perquè carregui al més aviat possible, actualitzar tots els continguts, revisar els enllaços, etc.

  Gràcies al desenvolupament i manteniment web la seva imatge serà més actualitzada

  Un bon manteniment web fa que una pàgina pugui ser més popular i obtenir més visibilitat a internet, estar per sobre de la seva competència, tenir al seu abast a professionals del sector sempre que ho necessiti, obtenir la tranquil.litat que la seva pàgina està al 100% i estar sempre actualitzat

  Aconseguir el millor manteniment d’una pàgina web

  A Gestinet oferim un suport especialitzat i totalment personalitzat, adaptat a cada empresa i projecte on-line. Contacti amb nosaltres i podrà comprovar-ho.

  Quin manteniment necessita una pàgina web?

  Per a poder mantenir en perfectes condicions una pàgina web, s’han de portar a cap diferents tasques. Algunes de les més rellevants són:

  1. Oferir seguretat: internet té grans possibilitats, però està ple de vulnerabilitats i, per tant, la seva pàgina també. Per a evitar possibles atacs informàtics, ha de tenir un monitoratge que avisi en cas d’incidència. També és necessari fer còpies de seguretat periòdiques.
  2. Optimitzar al màxim la pàgina: una web ha de poder carregar-se ràpidament i oferir els continguts sense entrebancs. Perquè sigui així, l’ha d’optimitzar per a fer que els seus usuaris no marxin.
  3. Actualitzar continguts: els seus textos, preus, catàlegs, imatges, vídeos, etc. han d’estar al dia. De la mateixa manera, el seu disseny ha d’adaptar-se a noves funcionalitats i imatge corporativa.
  4. Actualitzar software: és necessari també mantenir el software actualitzat, mitjançant noves versions més completes i segures.
  5. Revisar els enllaços: aquests han de dirigir al lloc correcte, sense errors.
  6. Optimitzar el posicionament als cercadors: tenir un bon SEO és clau per a obtenir més i millor visibilitat, especialment a Google. Per aconseguir-ho, ha de seguir una estratègia de màrketing digital realitzada a través de professionals de l’àmbit.

  Totes aquestes accions fan que una pàgina sigui més potent i estable.

  desenvolupament web

   

  Gràcies al desenvolupament i manteniment web la seva imatge serà més actualitzada

  Un bon disseny, desenvolupament i, per descomptat, manteniment web, fa que una pàgina pugui:

  1. Estalviar diners i temps
  2. Ser més popular i obtenir més visibilitat a internet
  3. Estar per sobre de la seva competència
  4. Tenir al seu abast a professionals del sector sempre que ho necessiti
  5. Obtenir la tranquil.litat que la seva pàgina està al 100%
  6. Estar sempre actualitzat

  Són grans avantatges per a la seva empresa i pel seu negoci digital.

  És important comptar, no obstant, amb un equip especialitzat del sector del disseny i manteniment web, que analitzi en cada cas com procedir i com seguir millorant cada dia, que estigui atent a qualsevol incidència i necessitat de la seva pàgina i que realitzi una vigilància contínua de manera preventiva per evitar mals majors.

  Només així, la seva web estarà sempre operativa i serà funcional, a més que els usuaris obtindran la millor experiència de navegació.

  manteniment wordpress

   

  Aconseguir el millor manteniment d’una pàgina web

  Contacti amb Gestinet, experts en manteniment de pàgines web i en atorgar-los el millor disseny i posicionament als cercadors.

  Oferim un suport especialitzat i totalment personalitzat, adaptat a cada empresa i projecte on-line.

  Li esperem.

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web