ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  DISSENY WEB ESTARÀS 100% PROFESSIONAL

  Li oferim disseny de pàgines web Estaràs professionals i 100% responsive per a tot tipus de dispositius,
  amb assessorament i consultoria personalitzada per a cada projecte i client.

  Contacti amb nosaltres

  Experts en disseny web Estaràs

  Comptem amb molts anys d'experiència en disseny web Estaràs de tot tipus de sectors i activitats. Som experts en la creació de tot tipus de pàgines web potents i elegants, utilitzant les millors eines, tècniques i tecnologia del mercat.

  El nostre equip professional analitza i confecciona en cada cas una proposta de disseny web Estaràs a mida, tecnologia, model i estratègia comercial que millor encaixa amb les necessitats de cada projecte i client.

  Realitzem disseny web Estaràs 100% responsive i amb optimització a paràmetres SEO Google inclosa, ja que som experts en aquest tipus de disseny web Estaràs parametritzat específicament per a posicionar-se òptimament a Google, tant a nivell d'estructuració del disseny web Estaràs com en la dinàmica de continguts.

  Disseny web Estaràs. Experts en la creació de pàgines web Estaràs.
  Utilitzem en tot moment tècniques i estratègies de màrketing comercial online amb l'objectiu també de generar conversions i la captació de nous clients potencials.
  El nostre objectiu alhora de crear un disseny web Estaràs és la de transmetre elegància, professionalitat i envergadura a l'empresa, amb l'objectiu de generar imatge de marca i que l'empresa estarà a l'alçada de qualsevol tipologia de client a internet.

  Disseny web Estaràs. Molts anys d'experiència en el disseny web Estaràs.
  Tots els nostres dissenys web Estaràs compten amb la base tecnològica adequada per poder evolucionar i millorar sense limitacions, junt amb una potent optimització de sèrie per a SEO en cercadors, és a dir el seu òptim Posicionament web, sobretot Posicionament Google i òbviament, l’optimització a qualsevol tipus de dispositiu com mòbils, tauletes, etc.. 100% Responsive i auto-gestionable!

  A l’igual que comptar amb un òptim servei de Manteniment informàtic és vital per a qualsevol empresa avui dia, la seva pàgina web també forma part de quelcom vital i necessari o en cas contrari, òbviament està desfasada i fora de mercat.

  Disseny web Estaràs. Oferim tot tipus de disseny web Estaràs.
  Realitzem qualsevol tipus i model de pàgines web, des del disseny web Estaràs comercial corporatiu a portals sectorials, cercadors, directoris, landings, blogs i fins a models de negoci on-line innovadors.. Utilitzem diferents tipus de programació, tecnologia i plataformes CMS, sempre en funció del projecte de disseny web Estaràs final a desenvolupar. Amb Gestinet, tot allò que pugui ser imaginat, ho podem traslladar a web =)

  Disseny web responsive Estaràs

  Planificació de tot tipus de projectes de disseny web Estaràs a mida del client.

  Disseny web mòbils Estaràs

  Disseny web Estaràs i desenvolupament amb llenguatges de programació actuals i escalables.

  Disseny botigues on-line Estaràs

  Estudi de les necessitats del client amb plantejament estratègic del disseny web Estaràs.

  Disseny web Estaràs

  Opcions de disseny web Estaràs personalitzades per diferents dispositius.

  Disseny web Estaràs, 100% responsive

  El disseny de pàgines web Estaràs responsive o adaptatiu és una tècnica de disseny web Estaràs que busca la correcta visualització d'una mateixa pàgina en diferents dispositius. Des d'ordinadors d'escriptori a tablets i mòbils. Avui dia accedim a llocs web des de tot tipus de dispositius; ordinador, tablet, smartphone… pel que, cada vegada més, ens sorgeix la necessitat que la nostra web s'adapti a les diferents grandàries d'aquests.

  Es tracta de redimensionar i col·locar els elements de la web de manera que s'adaptin a l'ample de cada dispositiu permetent una correcta visualització i una millor experiència d'usuari.

  Contacti amb nosaltres

  L'art de convertir les visites en vendes

  A Gestinet ens preocupem de plantejar el disseny web Estaràs també per afavorir les conversions utilitzant tots els recursos per crear call to action (trucades a l'acció) eficaços i atractius, d'aquesta manera afavorim la conversió dels visitants en clients, o la conversió de les visites en vendes.

  La conversió web fa referència a aquella acció que s'espera que faci un usuari en arribar a un lloc web. D'alguna manera podríem definir-la com l'art de convertir un visitant en client o en subscriptor, o comprador en funció del tipus de pàgina web.
  A Gestinet som experts en disseny web Estaràs.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web

  Els nostres articles de Disseny Web

  Disseny web responsive

  Disseny responsive: Adaptar una pàgina web a totes les pantalles

  El disseny web responsive, també conegut com a adaptatiu, representa una evolució fonamental en la manera en què s’aborda el desenvolupament web en l’actualitat. Aquest enfocament innovador es […]

  botiga online

  Estratègies per a impulsar les vendes d’una botiga on-line

  En el món del comerç electrònic, on la competència és feroç i les tendències evolucionen constantment, trobar estratègies efectives per a impulsar les vendes es converteix en una […]

  Branding

  Com aconseguir la confiança del condumidor a través del branding

  La reputació de les marques a l’hora de comprar és essencial per als consumidors avui dia. Tenir prestigi és un indicatiu de qualitat i fa augmentar la decisió […]

  0 comments

  Necessita suport en Disseny Web? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat