ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

DISSENY WEB PONTILS 100% PROFESSIONAL

Li oferim disseny de pàgines web Pontils professionals i 100% responsive per a tot tipus de dispositius,
amb assessorament i consultoria personalitzada per a cada projecte i client.

Contacti amb nosaltres

Experts en disseny web Pontils

Comptem amb molts anys d'experiència en disseny web Pontils de tot tipus de sectors i activitats. Som experts en la creació de tot tipus de pàgines web potents i elegants, utilitzant les millors eines, tècniques i tecnologia del mercat.

El nostre equip professional analitza i confecciona en cada cas una proposta de disseny web Pontils a mida, tecnologia, model i estratègia comercial que millor encaixa amb les necessitats de cada projecte i client.

Realitzem disseny web Pontils 100% responsive i amb optimització a paràmetres SEO Google inclosa, ja que som experts en aquest tipus de disseny web Pontils parametritzat específicament per a posicionar-se òptimament a Google, tant a nivell d'estructuració del disseny web Pontils com en la dinàmica de continguts.

Disseny web Pontils. Experts en la creació de pàgines web Pontils.
Utilitzem en tot moment tècniques i estratègies de màrketing comercial online amb l'objectiu també de generar conversions i la captació de nous clients potencials.
El nostre objectiu alhora de crear un disseny web Pontils és la de transmetre elegància, professionalitat i envergadura a l'empresa, amb l'objectiu de generar imatge de marca i que l'empresa estarà a l'alçada de qualsevol tipologia de client a internet.

Disseny web Pontils. Molts anys d'experiència en el disseny web Pontils.
Tots els nostres dissenys web Pontils compten amb la base tecnològica adequada per poder evolucionar i millorar sense limitacions, junt amb una potent optimització de sèrie per a SEO en cercadors, és a dir el seu òptim Posicionament web, sobretot Posicionament Google i òbviament, l’optimització a qualsevol tipus de dispositiu com mòbils, tauletes, etc.. 100% Responsive i auto-gestionable!

A l’igual que comptar amb un òptim servei de Manteniment informàtic és vital per a qualsevol empresa avui dia, la seva pàgina web també forma part de quelcom vital i necessari o en cas contrari, òbviament està desfasada i fora de mercat.

Disseny web Pontils. Oferim tot tipus de disseny web Pontils.
Realitzem qualsevol tipus i model de pàgines web, des del disseny web Pontils comercial corporatiu a portals sectorials, cercadors, directoris, landings, blogs i fins a models de negoci on-line innovadors.. Utilitzem diferents tipus de programació, tecnologia i plataformes CMS, sempre en funció del projecte de disseny web Pontils final a desenvolupar. Amb Gestinet, tot allò que pugui ser imaginat, ho podem traslladar a web =)

Disseny web responsive Pontils

Planificació de tot tipus de projectes de disseny web Pontils a mida del client.

Disseny web mòbils Pontils

Disseny web Pontils i desenvolupament amb llenguatges de programació actuals i escalables.

Disseny botigues on-line Pontils

Estudi de les necessitats del client amb plantejament estratègic del disseny web Pontils.

Disseny web Pontils

Opcions de disseny web Pontils personalitzades per diferents dispositius.

Disseny web Pontils, 100% responsive

El disseny de pàgines web Pontils responsive o adaptatiu és una tècnica de disseny web Pontils que busca la correcta visualització d'una mateixa pàgina en diferents dispositius. Des d'ordinadors d'escriptori a tablets i mòbils. Avui dia accedim a llocs web des de tot tipus de dispositius; ordinador, tablet, smartphone… pel que, cada vegada més, ens sorgeix la necessitat que la nostra web s'adapti a les diferents grandàries d'aquests.

Es tracta de redimensionar i col·locar els elements de la web de manera que s'adaptin a l'ample de cada dispositiu permetent una correcta visualització i una millor experiència d'usuari.

Contacti amb nosaltres

L'art de convertir les visites en vendes

A Gestinet ens preocupem de plantejar el disseny web Pontils també per afavorir les conversions utilitzant tots els recursos per crear call to action (trucades a l'acció) eficaços i atractius, d'aquesta manera afavorim la conversió dels visitants en clients, o la conversió de les visites en vendes.

La conversió web fa referència a aquella acció que s'espera que faci un usuari en arribar a un lloc web. D'alguna manera podríem definir-la com l'art de convertir un visitant en client o en subscriptor, o comprador en funció del tipus de pàgina web.
A Gestinet som experts en disseny web Pontils.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web
Valora esta página

Els nostres articles de Disseny Web

Disseny web

Per què els colors afecten la percepció del seu disseny web

Per a elaborar un òptim disseny web, que faci retenir el seu públic objectiu i que sigui atractiu i potent perquè aquest realitzi les conversions desitjades, s’han de […]

Disseny web

Com potenciar el seu disseny web

La primera impressió compta, especialment en el món digital, on la seva carta guanyadora és la imatge. Per això, el seu disseny web ha de ser potent, atractiu, […]

Disseny web

Què és el disseny web?

La seva pàgina corporativa és la seva carta de presentació i ha de cuidar tots els detalls per poder mostrar correctament els seus productes o serveis, donar una […]

Disseny web

Tendències de disseny web del 2020

Com cada any hi ha novetats i s’actualitzen les tendències que tindran més rellevància aquest 2020 quant al disseny web. És important tenir-les en compte, ja que la […]

Necessita suport en Disseny Web? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat