ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

He llegit i accepto la Política de privacitat

DISSENY WEB SENYERA 100% PROFESSIONAL

Li oferim disseny de pàgines web Senyera professionals i 100% responsive per a tot tipus de dispositius,
amb assessorament i consultoria personalitzada per a cada projecte i client.

Contacti amb nosaltres

Experts en disseny web Senyera

Comptem amb molts anys d'experiència en disseny web Senyera de tot tipus de sectors i activitats. Som experts en la creació de tot tipus de pàgines web potents i elegants, utilitzant les millors eines, tècniques i tecnologia del mercat.

El nostre equip professional analitza i confecciona en cada cas una proposta de disseny web Senyera a mida, tecnologia, model i estratègia comercial que millor encaixa amb les necessitats de cada projecte i client.

Realitzem disseny web Senyera 100% responsive i amb optimització a paràmetres SEO Google inclosa, ja que som experts en aquest tipus de disseny web Senyera parametritzat específicament per a posicionar-se òptimament a Google, tant a nivell d'estructuració del disseny web Senyera com en la dinàmica de continguts.

Disseny web Senyera. Experts en la creació de pàgines web Senyera.
Utilitzem en tot moment tècniques i estratègies de màrketing comercial online amb l'objectiu també de generar conversions i la captació de nous clients potencials.
El nostre objectiu alhora de crear un disseny web Senyera és la de transmetre elegància, professionalitat i envergadura a l'empresa, amb l'objectiu de generar imatge de marca i que l'empresa estarà a l'alçada de qualsevol tipologia de client a internet.

Disseny web Senyera. Molts anys d'experiència en el disseny web Senyera.
Tots els nostres dissenys web Senyera compten amb la base tecnològica adequada per poder evolucionar i millorar sense limitacions, junt amb una potent optimització de sèrie per a SEO en cercadors, és a dir el seu òptim Posicionament web, sobretot Posicionament Google i òbviament, l’optimització a qualsevol tipus de dispositiu com mòbils, tauletes, etc.. 100% Responsive i auto-gestionable!

A l’igual que comptar amb un òptim servei de Manteniment informàtic és vital per a qualsevol empresa avui dia, la seva pàgina web també forma part de quelcom vital i necessari o en cas contrari, òbviament està desfasada i fora de mercat.

Disseny web Senyera. Oferim tot tipus de disseny web Senyera.
Realitzem qualsevol tipus i model de pàgines web, des del disseny web Senyera comercial corporatiu a portals sectorials, cercadors, directoris, landings, blogs i fins a models de negoci on-line innovadors.. Utilitzem diferents tipus de programació, tecnologia i plataformes CMS, sempre en funció del projecte de disseny web Senyera final a desenvolupar. Amb Gestinet, tot allò que pugui ser imaginat, ho podem traslladar a web =)

Disseny web responsive Senyera

Planificació de tot tipus de projectes de disseny web Senyera a mida del client.

Disseny web mòbils Senyera

Disseny web Senyera i desenvolupament amb llenguatges de programació actuals i escalables.

Disseny botigues on-line Senyera

Estudi de les necessitats del client amb plantejament estratègic del disseny web Senyera.

Disseny web Senyera

Opcions de disseny web Senyera personalitzades per diferents dispositius.

Disseny web Senyera, 100% responsive

El disseny de pàgines web Senyera responsive o adaptatiu és una tècnica de disseny web Senyera que busca la correcta visualització d'una mateixa pàgina en diferents dispositius. Des d'ordinadors d'escriptori a tablets i mòbils. Avui dia accedim a llocs web des de tot tipus de dispositius; ordinador, tablet, smartphone… pel que, cada vegada més, ens sorgeix la necessitat que la nostra web s'adapti a les diferents grandàries d'aquests.

Es tracta de redimensionar i col·locar els elements de la web de manera que s'adaptin a l'ample de cada dispositiu permetent una correcta visualització i una millor experiència d'usuari.

Contacti amb nosaltres

L'art de convertir les visites en vendes

A Gestinet ens preocupem de plantejar el disseny web Senyera també per afavorir les conversions utilitzant tots els recursos per crear call to action (trucades a l'acció) eficaços i atractius, d'aquesta manera afavorim la conversió dels visitants en clients, o la conversió de les visites en vendes.

La conversió web fa referència a aquella acció que s'espera que faci un usuari en arribar a un lloc web. D'alguna manera podríem definir-la com l'art de convertir un visitant en client o en subscriptor, o comprador en funció del tipus de pàgina web.
A Gestinet som experts en disseny web Senyera.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web

Els nostres articles de Disseny Web

Disseny web

La importància del disseny web d’una botiga virtual

Comprar per internet té molts avantatges pels usuaris: és còmode i pràctic, poden realitzar-ho a qualsevol dia i hora, tenen accés a un gran ventall d’ofertes, etc. Per […]

Disseny web

Un bon disseny web condiciona les seves vendes?

Sí i, a més, afecta la percepció de la seva imatge de marca. Així que cal tenir un bon disseny web que faci que la seva pàgina sigui […]

Disseny web

El millor disseny web segons la seva empresa

La pàgina web d’una empresa és la seva carta de presentació on-line i on pot mostrar als seus clients potencials tot el que ofereix. Per aquest motiu, aquesta […]

Disseny web

Aspectes rellevants del disseny web

El disseny web corporatiu ha de ser molt intuïtiu, funcional i, a la vegada, atractiu, provocant que els usuaris s’hi quedin navegant el màxim temps possible. Si és […]

Necessita suport en Disseny Web? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat