ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

DISSENY WEB URÚS 100% PROFESSIONAL

Li oferim disseny de pàgines web Urús professionals i 100% responsive per a tot tipus de dispositius,
amb assessorament i consultoria personalitzada per a cada projecte i client.

Contacti amb nosaltres

Experts en disseny web Urús

Comptem amb molts anys d'experiència en disseny web Urús de tot tipus de sectors i activitats. Som experts en la creació de tot tipus de pàgines web potents i elegants, utilitzant les millors eines, tècniques i tecnologia del mercat.

El nostre equip professional analitza i confecciona en cada cas una proposta de disseny web Urús a mida, tecnologia, model i estratègia comercial que millor encaixa amb les necessitats de cada projecte i client.

Realitzem disseny web Urús 100% responsive i amb optimització a paràmetres SEO Google inclosa, ja que som experts en aquest tipus de disseny web Urús parametritzat específicament per a posicionar-se òptimament a Google, tant a nivell d'estructuració del disseny web Urús com en la dinàmica de continguts.

Disseny web Urús. Experts en la creació de pàgines web Urús.
Utilitzem en tot moment tècniques i estratègies de màrketing comercial online amb l'objectiu també de generar conversions i la captació de nous clients potencials.
El nostre objectiu alhora de crear un disseny web Urús és la de transmetre elegància, professionalitat i envergadura a l'empresa, amb l'objectiu de generar imatge de marca i que l'empresa estarà a l'alçada de qualsevol tipologia de client a internet.

Disseny web Urús. Molts anys d'experiència en el disseny web Urús.
Tots els nostres dissenys web Urús compten amb la base tecnològica adequada per poder evolucionar i millorar sense limitacions, junt amb una potent optimització de sèrie per a SEO en cercadors, és a dir el seu òptim Posicionament web, sobretot Posicionament Google i òbviament, l’optimització a qualsevol tipus de dispositiu com mòbils, tauletes, etc.. 100% Responsive i auto-gestionable!

A l’igual que comptar amb un òptim servei de Manteniment informàtic és vital per a qualsevol empresa avui dia, la seva pàgina web també forma part de quelcom vital i necessari o en cas contrari, òbviament està desfasada i fora de mercat.

Disseny web Urús. Oferim tot tipus de disseny web Urús.
Realitzem qualsevol tipus i model de pàgines web, des del disseny web Urús comercial corporatiu a portals sectorials, cercadors, directoris, landings, blogs i fins a models de negoci on-line innovadors.. Utilitzem diferents tipus de programació, tecnologia i plataformes CMS, sempre en funció del projecte de disseny web Urús final a desenvolupar. Amb Gestinet, tot allò que pugui ser imaginat, ho podem traslladar a web =)

Disseny web responsive Urús

Planificació de tot tipus de projectes de disseny web Urús a mida del client.

Disseny web mòbils Urús

Disseny web Urús i desenvolupament amb llenguatges de programació actuals i escalables.

Disseny botigues on-line Urús

Estudi de les necessitats del client amb plantejament estratègic del disseny web Urús.

Disseny web Urús

Opcions de disseny web Urús personalitzades per diferents dispositius.

Disseny web Urús, 100% responsive

El disseny de pàgines web Urús responsive o adaptatiu és una tècnica de disseny web Urús que busca la correcta visualització d'una mateixa pàgina en diferents dispositius. Des d'ordinadors d'escriptori a tablets i mòbils. Avui dia accedim a llocs web des de tot tipus de dispositius; ordinador, tablet, smartphone… pel que, cada vegada més, ens sorgeix la necessitat que la nostra web s'adapti a les diferents grandàries d'aquests.

Es tracta de redimensionar i col·locar els elements de la web de manera que s'adaptin a l'ample de cada dispositiu permetent una correcta visualització i una millor experiència d'usuari.

Contacti amb nosaltres

L'art de convertir les visites en vendes

A Gestinet ens preocupem de plantejar el disseny web Urús també per afavorir les conversions utilitzant tots els recursos per crear call to action (trucades a l'acció) eficaços i atractius, d'aquesta manera afavorim la conversió dels visitants en clients, o la conversió de les visites en vendes.

La conversió web fa referència a aquella acció que s'espera que faci un usuari en arribar a un lloc web. D'alguna manera podríem definir-la com l'art de convertir un visitant en client o en subscriptor, o comprador en funció del tipus de pàgina web.
A Gestinet som experts en disseny web Urús.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web
Valora esta página

Els nostres articles de Disseny Web

Disseny web

Com potenciar el seu disseny web

La primera impressió compta, especialment en el món digital, on la seva carta guanyadora és la imatge. Per això, el seu disseny web ha de ser potent, atractiu, […]

Disseny web

Què és el disseny web?

La seva pàgina corporativa és la seva carta de presentació i ha de cuidar tots els detalls per poder mostrar correctament els seus productes o serveis, donar una […]

Disseny web

Tendències de disseny web del 2020

Com cada any hi ha novetats i s’actualitzen les tendències que tindran més rellevància aquest 2020 quant al disseny web. És important tenir-les en compte, ja que la […]

Disseny web

Perquè tenir un disseny web responsive?

Les consultes realitzades a través de mòbils i tauletes augmenten cada dia i ja són superiors a les que es fan des d’ordinadors. A més, les compres on-line […]

Necessita suport en Disseny Web? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat