ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

DISSENY WEB XERTA 100% PROFESSIONAL

Li oferim disseny de pàgines web Xerta professionals i 100% responsive per a tot tipus de dispositius,
amb assessorament i consultoria personalitzada per a cada projecte i client.

Contacti amb nosaltres

Experts en disseny web Xerta

Comptem amb molts anys d'experiència en disseny web Xerta de tot tipus de sectors i activitats. Som experts en la creació de tot tipus de pàgines web potents i elegants, utilitzant les millors eines, tècniques i tecnologia del mercat.

El nostre equip professional analitza i confecciona en cada cas una proposta de disseny web Xerta a mida, tecnologia, model i estratègia comercial que millor encaixa amb les necessitats de cada projecte i client.

Realitzem disseny web Xerta 100% responsive i amb optimització a paràmetres SEO Google inclosa, ja que som experts en aquest tipus de disseny web Xerta parametritzat específicament per a posicionar-se òptimament a Google, tant a nivell d'estructuració del disseny web Xerta com en la dinàmica de continguts.

Disseny web Xerta. Experts en la creació de pàgines web Xerta.
Utilitzem en tot moment tècniques i estratègies de màrketing comercial online amb l'objectiu també de generar conversions i la captació de nous clients potencials.
El nostre objectiu alhora de crear un disseny web Xerta és la de transmetre elegància, professionalitat i envergadura a l'empresa, amb l'objectiu de generar imatge de marca i que l'empresa estarà a l'alçada de qualsevol tipologia de client a internet.

Disseny web Xerta. Molts anys d'experiència en el disseny web Xerta.
Tots els nostres dissenys web Xerta compten amb la base tecnològica adequada per poder evolucionar i millorar sense limitacions, junt amb una potent optimització de sèrie per a SEO en cercadors, és a dir el seu òptim Posicionament web, sobretot Posicionament Google i òbviament, l’optimització a qualsevol tipus de dispositiu com mòbils, tauletes, etc.. 100% Responsive i auto-gestionable!

A l’igual que comptar amb un òptim servei de Manteniment informàtic és vital per a qualsevol empresa avui dia, la seva pàgina web també forma part de quelcom vital i necessari o en cas contrari, òbviament està desfasada i fora de mercat.

Disseny web Xerta. Oferim tot tipus de disseny web Xerta.
Realitzem qualsevol tipus i model de pàgines web, des del disseny web Xerta comercial corporatiu a portals sectorials, cercadors, directoris, landings, blogs i fins a models de negoci on-line innovadors.. Utilitzem diferents tipus de programació, tecnologia i plataformes CMS, sempre en funció del projecte de disseny web Xerta final a desenvolupar. Amb Gestinet, tot allò que pugui ser imaginat, ho podem traslladar a web =)

Disseny web responsive Xerta

Planificació de tot tipus de projectes de disseny web Xerta a mida del client.

Disseny web mòbils Xerta

Disseny web Xerta i desenvolupament amb llenguatges de programació actuals i escalables.

Disseny botigues on-line Xerta

Estudi de les necessitats del client amb plantejament estratègic del disseny web Xerta.

Disseny web Xerta

Opcions de disseny web Xerta personalitzades per diferents dispositius.

Disseny web Xerta, 100% responsive

El disseny de pàgines web Xerta responsive o adaptatiu és una tècnica de disseny web Xerta que busca la correcta visualització d'una mateixa pàgina en diferents dispositius. Des d'ordinadors d'escriptori a tablets i mòbils. Avui dia accedim a llocs web des de tot tipus de dispositius; ordinador, tablet, smartphone… pel que, cada vegada més, ens sorgeix la necessitat que la nostra web s'adapti a les diferents grandàries d'aquests.

Es tracta de redimensionar i col·locar els elements de la web de manera que s'adaptin a l'ample de cada dispositiu permetent una correcta visualització i una millor experiència d'usuari.

Contacti amb nosaltres

L'art de convertir les visites en vendes

A Gestinet ens preocupem de plantejar el disseny web Xerta també per afavorir les conversions utilitzant tots els recursos per crear call to action (trucades a l'acció) eficaços i atractius, d'aquesta manera afavorim la conversió dels visitants en clients, o la conversió de les visites en vendes.

La conversió web fa referència a aquella acció que s'espera que faci un usuari en arribar a un lloc web. D'alguna manera podríem definir-la com l'art de convertir un visitant en client o en subscriptor, o comprador en funció del tipus de pàgina web.
A Gestinet som experts en disseny web Xerta.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web

Els nostres articles de Disseny Web

Disseny web

Beneficis de comptar amb un bon disseny web

Invertir en un bon disseny web li aportarà grans beneficis a la […]

0 comments
Disseny web - Posicionament web

El nou disseny web de Jocs Recreatius Penedès

Els professionals de Gestinet presenten la nova pàgina web de l’empresa Jocs […]

0 comments
Disseny web

Disseny web per a hotels

La importància de disposar d’un bon disseny web per als hotels ha […]

0 comments
Disseny web - Marketing online

La importància del disseny gràfic en el disseny web i el màrketing online

Diversos estudis han demostrat que els usuaris es creen la primera impressió […]

0 comments

Necessita suport en Disseny Web? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat