ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El seu disseny web pot marcar la diferència

  Disseny web

  Existeixen milers de pàgines corporatives a internet i cal diferenciar-se. Per a fer-ho i oferir als seus usuaris una bona imatge de marca, bons continguts i una estructura adequada, ha de comptar amb un òptim disseny web.

  D’aquesta manera, no només donarà valor a la seva marca, sinó que marcarà la diferència dins el seu sector.

  Ha de tenir present que la seva pàgina és la seva carta de presentació i els usuaris donen pocs segons d’oportunitat abans de marxar i anar a la competència. Per tant, el seu disseny web ha de transmetre i donar un missatge clar i contundent.

  A més, tenir un bon disseny web li atorgarà més i millor posicionament web, obtenint visibilitat i notorietat als cercadors. Si vol diferenciar-se en el seu àmbit, ha de ser original, atractiu, potent, ambiciós i amb concordança amb els productes o serveis que ofereix. Sempre ha de ser coherent i oferir professionalitat als seus usuaris.

  Un disseny web personalitzat i adaptat a la seva empresa és part d’una estratègia de màrketing on-line, molt necessari si vol ser competent avui dia a la xarxa.

  És imprescindible oferir una bona experiència d’usuari als seus visitants i la millor usabilitat. Per a aconseguir-ho, ha de comptar amb un disseny web responsive, que és aquell que s’adapta a tots els dispositius i a qualsevol pantalla. I la seva estructura web ha de ser fàcil i intuïtiva, per tal que els usuaris es moguin per la seva pàgina de manera senzilla i en pocs clics. Així no l’abandonaran, ja que trobaran la informació que estaven cercant ràpidament.

  Igualment, el contingut multimèdia ha d’estar optimitzat i s’ha de carregar la pàgina ràpidament.

  Un altre aspecte important del disseny web és el seu logotip. Gràcies a un disseny realitzat a mida per a la seva empresa, s’adaptarà perfectament al seu format, colors corporatius de la web i estructura.

  Si vol tenir el millor disseny web personalitzat, adaptat a la seva empresa i a les seves característiques i diferenciar-se d’altres negocis del seu sector, contacti amb Gestinet. Som referents en disseny web Barcelona i realitzem estratègies de màrketing digital a mida segons cada client.

  5/5 - (49118 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49118 votes)