ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El manteniment informàtic és la millor solució contra els ciberatacs

  manteniment informàtic

  Les empreses que compten amb ordinadors, que avui dia són la majoria, estan exposades a grans vulnerabilitats digitals, com els ciberatacs.

  Cada vegada més, aquests són més sofisticats i més difícils de detectar, ja que desenvolupen noves tècniques per tal de fer front a la seguretat dels equips i entrar-hi.

  Per aquest motiu, és essencial que els seus dispositius gaudeixin de la protecció que el manteniment informàtic els hi pot oferir, a més d’obtenir un servei de prevenció potent que farà que tingui una òptima seguretat.

  Tingui en compte que els ciberatacs poden posar en perill la seva productivitat i la seva competitivitat dins el seu sector, a més de poder aturar la seva producció durant dies i comunicació amb els seus clients, proveïdors, etc.

  Els atacs informàtics generen conseqüències que comprometen totalment la seva informació, i poden ser virus, troians, programes trampa, etc. i tots ells alteren el funcionament de l’ordinador, podent accedir al seu dispositiu remotament i atacant a tots els seus equips, robar la seva identitat per suplantar-lo, prendre-li les seves credencials i, fins i tot, demanar recompenses econòmiques per restaurar els seus ordinadors i retornar-li les seves dades.

  Per això el manteniment informàtic és tan important, degut que ells instal.laran i actualitzaran de manera correcta i periòdica barreres perquè això no passi i controlaran que tot sempre estigui a ple funcionament.

  Tots els negocis que compten amb equips informàtics, a més de tenir un manteniment efectiu, han de seguir unes pautes o mesures per tal d’obtenir més seguretat.

  Algunes fan referència a la formació i conscienciació dels mateixos treballadors, ja que no han d’obrir arxius ni emails que desconeguin la seva procedència o contingut; utilitzar només aplicacions fiables i autoritzades; no utilitzar xarxes wi-fi públiques i no compartir informació personal o dades sensibles a través del correu electrònic o xarxes socials.

  El manteniment informàtic, a més, s’encarrega de realitzar còpies de seguretat de manera constant, mantenir els seus sistemes operatius actualitzats i protegir els seus equips.

  Compti amb Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Barcelona i la seva empresa obtindrà més seguretat enfront de les vulnerabilitats d’internet i traurà la màxima rendibilitat als seus equips.

  5/5 - (49252 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49252 votes)