ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El manteniment informàtic li assegura tenir còpies de seguretat

  manteniment informàtic

  Comptar amb còpies de seguretat periòdiques és imprescindible per a qualsevol empresa, especialment si treballa amb moltes dades tan seves com les dels seus clients.

  L’objectiu de realitzar Backups és mantenir la capacitat de recuperació de la informació en cas de pèrdua o robatori. Gràcies a un òptim manteniment informàtic, pot gaudir d’aquesta protecció i tenir còpies constants.

  Moltes empreses no són conscients de la seva importància i que, no tindre’n, pot fer perdre totes les seves dades. A causa de virus informàtics, malware, robatoris, un incendi a les instal.lacions corporatives, pujades de tensió, esborrat accidental, etc. poden portar, com a conseqüència, que tota la informació desaparegui i, a la vegada, perdre la credibilitat i la confiança que els usuaris tenen d’una empresa.

  Per què necessita tenir còpies de seguretat?

  Hi ha moltes raons per les quals és essencial disposar de còpies de seguretat. Entre altres, trobem:

  -Recuperació fàcil i ràpida de tota la informació.

  -Totes les dades estan ubicades dins d’una mateixa unitat, tenint total control dels arxius.

  -Disposició quan es desitgi i al moment de les dades.

  -Més espai als servidors, degut que la informació està localitzada fora del negoci. Per tant, aquests també compten amb més espai i són més eficients.

  Realitzar còpies de seguretat li ofereix molts avantatges, com un increment de capacitat de resposta quan necessiti recuperar dades i comptar amb més seguretat dins l’empresa, aspectes rellevants per a ser més competent al seu mercat.

  Més protecció gràcies al manteniment informàtic

  Tingui al seu costat l’ajuda i el suport d’un bon manteniment informàtic i, sens dubte, el seu negoci obtindrà més protecció davant qualsevol incidència.

  A Gestinet som líders en manteniment informàtic Barcelona i experts en seguretat informàtica, per tal de prevenir contratemps inesperats i amb la capacitat de resoldre’n quan hi apareguin d’una manera ràpida i eficient.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i li oferirem un equip professional i qualificat, amb l’objectiu que tingui al seu abast el millor manteniment.

  5/5 - (49212 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49212 votes)