ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El manteniment informàtic dels ordinadors i altres equips

  manteniment informàtic

  Tenir un servei de manteniment informàtic professional al seu abast és clau pel seu negoci. Gràcies a aquest suport, pot disposar d’una infraestructura amb les millors condicions i un servei a l’altura de les seves expectatives que l’ajudi en qualsevol moment.

  És necessari rodejar-se d’experts del sector informàtic, ja que és imprescindible avui en dia. No només per a no tenir problemes o incidències derivades dels seus dispositius, sinó per mantenir-se fort i ser més competent.

  Gràcies a les empreses de manteniment informàtic, disposarà dels millors recursos i eines tecnològiques, perfectes per a donar el millor servei als seus usuaris, els seus treballadors podran desenvolupar perfectament les seves activitats i realitzarà totes les seves tasques diàries, sense entrebancs ni sorpreses.

  Els ordinadors, per a funcionar correctament, requereixen un òptim manteniment, que els cuidi i els protegeixi front amenaces externes. S’ha de tenir en compte tant el hardware com el software, així com tots els altres dispositius que el rodegin.

  No pot tenir equips lents, que tardin a reiniciar-se, que se sobreescalfin, que no mostrin les aplicacions correctament, etc., ja que afecta directament a la rendibilitat i eficiència del seu negoci.

  Ben al contrari, ha de maximitzar les prestacions dels seus ordinadors i allargar la seva vida útil amb les millors condicions. I d’això també se n’ocupa el manteniment informàtic.

  Quins són els equips que necessiten manteniment informàtic?

  Tant els ordinadors de sobretaula com els portàtils, servidors, així com impressores, etc. requereixen un òptim manteniment periòdic que verifiqui el seu correcte funcionament.

  Una revisió periòdica de tots els seus equips, farà que sempre estiguin al 100 % i que no el deixin penjat de sobte. Els ordinadors són essencials a qualsevol empresa i són una eina imprescindible per a poder treballar. Per tant, han de gaudir del millor suport.

  El manteniment informàtic porta a cap diferents tasques. Les més rellevants són:

  1. Neteja de pols: la brutícia pot posar-se dins els ventiladors dels equips i malmetre’ls. Pot espatllar diferents components i inutilitzar-los. El servei informàtic els neteja adequadament.
  2. Instal.la i actualitza: els sistemes, aplicacions, programes, etc. s’han d’instal.lar correctament i actualitzar-los quan sigui necessari. Sobretot quan parlem dels antivirus, és molt important fer-ho, per tal que els ordinadors estiguin ben protegits.
  3. Còpies de seguretat: gràcies als professionals informàtics, les seves dades sempre estaran salvaguardades i, en cas d’incidència, les tindrà al seu abast.
  4. Ordre de cablejat i connexions: és necessari tenir ben estructurat i ordenat tots els seus cables.
  5. Optimitzar el sistema operatiu: el manteniment informàtic elimina programes que ja no s’utilitzen per a tenir més espai i, en definitiva, oferir més rendibilitat als ordinadors.
  6. Canvi de contrasenyes i accessos: és molt important tenir credencials segures i delimitar els accessos a la seva xarxa.

  manteniment ordinadors

  Preguntes freqüents sobre

  El manteniment informàtic dels ordinadors i altres equips

  Quins són els equips que necessiten manteniment informàtic?

  Tant els ordinadors de sobretaula com els portàtils, servidors, així com impressores, etc. requereixen un òptim manteniment informàtic periòdic i gaudir del millor suport que verifiqui el seu correcte funcionament.

  El manteniment informàtic allarga la vida útil dels seus ordinadors

  Un dels objectius primordials del manteniment informàtic és poder allargar la vida útil dels seus ordinadors, i que sempre estiguin en les millors condicions. De la mateixa manera, que siguin eficients i rendibles.

  El manteniment informàtic evolutiu és clau

  El manteniment informàtic evolutiu, que és aquell que s’adapta a les noves exigències tecnològiques i que ofereix als seus clients les millors solucions informàtiques, és essencial avui en dia.

  Empresa de manteniment informàtic al seu costat

  Gaudeixi del millor manteniment informàtic per a empreses amb Gestinet, líders del sector. Ens posem a la seva disposició per a oferir-li un servei de qualitat i un equip professional sempre al seu abast.

  El manteniment informàtic allarga la vida útil dels seus ordinadors

  Un dels objectius primordials del manteniment informàtic és poder allargar la vida útil dels seus ordinadors, sempre amb bones condicions i que tinguin la màxima eficiència.

  Moltes vegades no cal canviar-los, simplement necessiten la millor atenció i vigilància.

  Per això és tan important deixar-los en mans de professionals, que vetllin pel seu bon funcionament.

  A més d’un bon manteniment informàtic, hi ha algunes pautes que pot seguir i fer que també ajudin a allargar la seva vida. Algunes d’elles són instal.lar només el que necessiti, tenir sempre els seus equips a zones on hi hagi poca brutícia, i evitar les altes temperatures, ja que podrien sobreescalfar-se.

  Si ho fa, estaran en millors condicions. A més, és necessari que estiguin actualitzats i pugui gaudir de les noves eines que poden oferir-li el seu sector, aspecte essencial per ser més competent.

  Estar al dia és molt important i un bon manteniment professional fa que un negoci gaudeixi de les últimes aplicacions del seu àmbit.

  manteniment informàtica

  El manteniment informàtic evolutiu és clau

  Com li dèiem, ser competent és quasi una necessitat. D’aquesta manera, trobem el manteniment informàtic evolutiu, que és aquell que s’adapta a les noves exigències tecnològiques i el que ofereix als seus clients les millors solucions informàtiques.

  Cal actualitzar-se i créixer i, utilitzant la millor combinació de sistemes informàtics, xarxes, infraestructura i software, pot aconseguir-lo.

  A més, els sistemes més moderns li donen més oportunitats de negoci. Gràcies al manteniment informàtic evolutiu, pot obtenir més productivitat i reduir molts costos, així com tenir una empresa amb una imatge de marca més potent i forta.

  serveis informàtics

  Empresa de manteniment informàtic al seu costat

  Gaudeixi del millor manteniment informàtic per a empreses amb Gestinet, líders del sector.

  Donem un servei exclusiu, a mida i totalment professional. Comptem amb un equip en constant formació per adaptar-nos a tots els àmbits i als nous requeriments de la informàtica.

  Contacti amb nosaltres i els seus ordinadors i altres dispositius estaran en les millors mans.

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web