ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El manteniment informàtic evita desastres inesperats

  manteniment informàtic

  El manteniment informàtic consisteix en la realització de tasques que mantenen en bon estat i funcionament els sistemes informàtics.

  Aquest suport és essencial per a les empreses que compten amb ordinadors, ja que el seu dia a dia depèn dels dispositius. Actualment es mou més quantitat d’informació on-line i molts negocis només operen digitalment, sent els sistemes informàtics imprescindibles per a poder tenir contacte amb els seus clients i donar bon servei.

  Per tant, si un negoci vol ser rendible i eficaç, cal comptar amb un òptim manteniment informàtic que vetlli perquè els seus ordinadors sempre estiguin al 100% i maximitzar la seva productivitat.

  Evitar els desastres informàtics

  Un dels aspectes més rellevants del suport informàtic és la seva capacitat de poder evitar desastres inesperats que poden afectar, no només a les seves vendes digitals i no poder disposar de la seva informació durant dies, sinó a la seva reputació de marca.

  Els usuaris poden tenir una sensació poc positiva de la seva empresa si no funciona correctament i no dóna el servei esperat. Avui dia existeix molta competitivitat i és necessari estar sempre al capdavant i controlant totes les situacions, inclús les inesperades.

  Els seus clients esperen de la seva empresa temps de resposta ràpids i solucions constants, sense importar si té algun problema, en aquest cas, informàtic. En el món digital no hi ha esperes i, per tant, la seva empresa ha de tenir un manteniment que cuidi tots els detalls perquè sempre estigui en ple funcionament. I, en cas d’incidència no controlable, poder-la resoldre de manera efectiva i ràpida, sense que els clients se’n donin conte.

  Els desastres més habituals són els propis del desgast normal dels equips, afectant els discs durs, als lectors, a més d’ordinadors que van molt lents i perjudiquen el rendiment diari. També problemes en encendre els equips o pantalles que no funcionen, així com sorolls estranys i sobreescalfament. Tots aquests problemes informàtics són fàcilment reparables gràcies al manteniment, inclús de manera preventiva. És a dir, l’avaria no arriba a produir-se, ja que el servei s’anticipa i es resol abans sense afectar el funcionament general de l’equip.

  A més, la seguretat és indispensable i un bon manteniment ho té present, estant els dispositius protegits davant qualsevol atac inesperat.

  Gestinet, el millor manteniment informàtic sempre al seu costat

  Li oferim la possibilitat que la seva empresa estigui sempre a ple funcionament i amb garanties que els seus dispositius estaran a les millors mans. La seva informació i dades obtindran la màxima protecció, donant confiança als seus usuaris i sent més competitiu al seu sector.

  A Gestinet som líders en manteniment informàtic Barcelona i experts en resoldre incidències, mantenint els ordinadors per a tindre’ls sempre al dia.

  5/5 - (49214 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49214 votes)