ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El manteniment informàtic i el núvol

  manteniment informàtic

  Actualment és imprescindible que qualsevol empresa compti amb un sistema informàtic eficient i a l’alçada del seu sector, ja que li atorgarà més competitivitat.

  Una de les millors maneres d’aconseguir-ho és tenint al seu costat un òptim manteniment informàtic, degut que, no només el mantindrà informat sobre les novetats informàtiques, sinó que els seus equips obtindran la màxima rendibilitat i gaudirà de la seguretat necessària.

  En aquest sentit i si vol emmagatzemar de manera adequada les seves dades, especialment les més confidencials, pot aconseguir-ho gràcies al núvol.

  El Cloud computing és una eina que no només guarda els seus arxius, sinó que també pot enviar-los, fer que altres els visualitzin i tenir accés a ells des de qualsevol dispositiu, sempre que tingui accés a internet.

  Tenint un manteniment informàtic al seu abast tindrà l’assessorament adequat i la implementació d’infraestructures al núvol adaptades a la seva empresa i a les seves necessitats, per tal de tenir accés a la seva informació amb seguretat.

  A més d’un servei informàtic, ha de tenir algunes precaucions al núvol:

  -Mantingui igualment còpies de seguretat de la seva informació més sensible, inclús personal. Encara que pot tenir confiança amb el núvol, hi ha arxius que és necessari guardar-los en un altre format.

  -Tot i tenir fiabilitat que ningú tindrà accés al seu cloud, sempre que vostè no vulgui, no és convenient tenir totes les seves dades penjades. Amb manteniment informàtic tindrà molta seguretat i minimitza qualsevol risc, però, quan es tracta d’internet, pot haver-hi possibilitat d’alguna vulnerabilitat.

  -Les seves contrasenyes d’accés han de ser privades i canviar-les sovint. És essencial que siguin alfanumèriques i que no corresponguin a dades personals.

  A Gestinet li oferim el millor manteniment informàtic Barcelona i un servei amb garanties Cloud per tal que la seva informació obtingui seguretat.

  Posi’s en contacte amb nosaltres i l’equip especialitzat de Gestinet li mostrarà un manteniment a mida i adequat a la seva empresa.

  5/5 - (49084 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49084 votes)