ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Manteniment informàtic d’ordinadors portàtils

  Manteniment informàtic

  Comptar amb un manteniment informàtic per a tots els seus equips és una excel.lent opció per a poder tenir la màxima seguretat de les seves dades i que tots els seus ordinadors i components obtinguin rendibilitat.

  Avui dia moltes empreses no només tenen ordinadors de sobretaula, sinó que també treballen amb ordinadors portàtils, a causa dels grans avantatges que ofereixen:

  -Pes molt menor a altres equips tecnològics, característica molt positiva quant a la mobilitat i al seu transport.

  -Ocupen poc espai i, per tant, poden guardar-se fàcilment.

  -Major connectivitat inalàmbrica i amb bluetooth integrat.

  -Poc cablejat. Els ordinadors portàtils resulten molt compactes i no necessiten massa cables.

  -Manteniment informàtic menys complex, ja que no hi ha torre ni pantalla externa, és a dir, no hi ha perifèrics, com el ratolí o el teclat.

  -Perfecte per a realitzar presentacions corporatives o compartir arxius fora d’oficina.

  A més d’un manteniment informàtic adequat, pot seguir alguns consells perquè els seus ordinadors portàtils funcionin correctament:

  Revisar la bateria periòdicament: és necessari comprovar l’estat de la bateria des de la seva configuració per tal que duri més temps.

  Aplicacions o programes: ha de prestar especial atenció als programes que instal.li al seu equip, ja que podrien contenir malware.

  Neteja: els ordinadors portàtils s’embruten de manera fàcil, especialment el teclat, perjudicant l’equip. És imprescindible tenir cura i netejar-lo amb productes específics per treure la pols.

  Seguretat: els portàtils poden ser més vulnerables gràcies a la facilitat de mobilitat i a poder connectar-se a xarxes públiques. Per a prevenir-ho, ha de comptar amb un antivirus, instal.lat i actualitzat correctament.

  Còpies: en tenir menys espai de memòria que els ordinadors de sobretaula, pot comptar amb un servei de còpies de seguretat al núvol.

  Segueixi aquestes pautes i els seus ordinadors portàtils obtindran més rendibilitat i funcionaran correctament.

  Posi’s en contacte amb Gestinet si vol tenir el millor manteniment informàtic per tots els seus ordinadors, tant de sobretaula com portàtils. Som líders en manteniment informàtic Barcelona i referents en el sector, donant un servei excel.lent als nostres clients.

  5/5 - (49018 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49018 votes)