ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Manteniment informàtic tant pels ordinadors de sobretaula com pels portàtils

  Manteniment informàtic

  Una de les decisions més importants d’una empresa a l’hora de comprar o renovar els equipaments és escollir entre ordinadors portàtils o de sobretaula.
  Cal dir que tant una opció com l’altre, amb un manteniment informàtic adequat, poden funcionar correctament i l’aspecte diferenciador es basa essencialment en l’ús que se li donarà a l’equip.

  Tot i que en els darrers anys les fronteres entre una tipologia i l’altre ja no són tantes, encara hi han moltes diferències que, segons cada necessitat o cada empresa, fan escollir o bé portàtil o bé sobretaula.

  Quan s’ha de fer el pas d’escollir és necessari saber quin serà l’ús que se li vol donar a l’equip i quina és la perspectiva de futur. Un PC sempre podrà ampliar la seva capacitat però un portàtil només podrà augmentar la memòria si ho necessités, conformant-se així amb majors prestacions amb dispositius externs.

  De fet, aquest és un dels punts que fan diferenciar clarament l’ordinador de sobretaula al portàtil, a més d’altres aspectes.

  Un altre punt diferenciador és la versatilitat. Els PC compten amb components que, en cas de voler canviar-los si estan defectuosos o expandir la capacitat, com hem comentat, es pot realitzar de manera còmoda i senzilla. Això també permet que les peces puguin reutilitzar-se i aprofitar-les en altres equipaments.

  El sistema de ventilació també és important i fan que els ordinadors de sobretaula tingui avantatge. És un dels principals aspectes que alenteix el funcionament i amb bona ventilació pot treure-li el màxim rendiment al PC.

  En el cas dels portàtils, en ser petits i compactes no disposen d’espai suficient per ventilar-se.

  Pel que fa a la mobilitat i al pes de l’equip, els ordinadors portàtils són l’opció perfecte. Els pot transportar fàcilment i avui dia les bateries tenen molta autonomia, fet que provoca que en moltes ocasions no hagi ni de portar el carregador a sobre. Són perfectes per endur-se a reunions o actes professionals.

  Un altre aspecte és que, en el cas dels portàtils, tant el teclat com la pantalla estan inclosos en el mateix equip i no fa falta adquirir perifèrics.

  Respecte a la connectivitat, els ordinadors portàtils solen tenir més abast, fet molt rellevant.

  Per últim, la vida útil dels PC sol ser superior i més econòmics de mantenir. De totes maneres, sempre és necessari un bon manteniment informàtic que, periòdicament els revisi per tal que el seu rendiment sigui el màxim.

  Com ha pogut veure, hi ha avantatges i inconvenients tant dels ordinadors portàtils com de sobretaula.

  Sigui quina sigui la seva decisió, és important comptar amb professionals que revisin els seus equipaments pel seu bon funcionament i que la seva empresa se’n vegi beneficiada.

  Contacti amb Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Barcelona, on cuidarem els seus equipaments perquè sempre estiguin en ple funcionament i tinguin el màxim rendiment.

  5/5 - (48640 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48640 votes)