ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Manteniment informàtic pel servidor de la seva empresa

  Manteniment informàtic

  Durant el creixement d’una empresa, una de les principals necessitats és connectar tots els departaments i serveis. Perquè sigui possible, ha d’instal.lar un servidor amb capacitat d’emmagatzemar totes les dades que produeix l’empresa.

  Aquests servidors estan pensats per suportar majors càrregues de feina i disponibles 100%, per tal que els usuaris puguin accedir-hi quan ho necessitin. Tenen el seu propi sistema operatiu i permeten, entre altres, crear perfils d’usuaris, contrasenyes, administració remota i facilita la comunicació i l’organització.
  També, amb un manteniment informàtic adequat, atorga més seguretat i protecció.

  Moltes empreses es pregunten quan és necessari tenir el seu propi servidor. A continuació hi ha algunes pautes:

  -Quan el nombre d’usuaris a la xarxa sigui superior a 5, ja que millorarà l’organització i l’emmagatzematge.

  -Quan hagi de crear perfils d’usuaris, com de gerència, treballadors, administrador, etc. i establir unes normes d’accés diferents per a cada tipologia d’usuari.

  -Si compta amb treballadors que estiguin fora de l’oficina, ja que podran connectar-se de manera remota i accedir a les dades que necessitin.

  De la mateixa manera, si té treballadors que comparteixin documents en diferents ordinadors i així evitar que aquests esborrin definitivament per error.

  -Si vol tenir còpies de seguretat i inclús programar-les amb certa freqüència, o possibilitat de restauració i recuperació de dades.

  I a l’hora d’obtenir un servidor per a la seva empresa ha de tenir en compte diferents punts:

  La ubicació del servidor: han d’estar en espais adaptats amb condicions de temperatura, neteja i seguretat òptimes. Si no és així, es sobreescalfarà i pot provocar una catàstrofe.

  Connexió a internet optimitzada: ja que així es garanteix una disponibilitat màxima i els usuaris són els principals beneficiaris.

  Manteniment informàtic: és essencial comptar amb un manteniment informàtic pel bon funcionament de l’equip i obtenir la seguretat adequada.

  Per a l’obtenció d’un servidor i el seu manteniment, ha de tenir al seu costat als millors professionals.

  Posi’s en contacte amb Gestinet, referent en manteniment informàtic Barcelona, on l’assessorarem en quina és la millor opció i com realitzar els manteniments adequats per als seus equipaments.

  5/5 - (48686 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48686 votes)