ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Posicionament Google i màrketing on-line: quina és la seva importància i relació

  posicionament google

  La seva empresa té una pàgina web? Compta amb una botiga virtual? Si és així, segurament coneix la importància del posicionament a Google i del màrketing on-line en general.

  El SEO és determinant pel seu èxit a internet i per obtenir visibilitat i notorietat digital. Aconseguir la millor posició és vital perquè els seus usuaris el trobin més fàcilment segons les seves cerques, així que cal treballar aquest aspecte de manera continuada.

  Qualsevol empresa amb presència a internet ha de gaudir del millor posicionament web, ja que afecta directament al seu tràfic i, com a conseqüència, a les seves vendes.

  El posicionament se centra a millorar les posicions de les pàgines que es troben de manera orgànica, és a dir, les de no pagament. I són precisament aquestes les més atractives pels usuaris.

  En aquest post expliquem en més detall aquest factor de màrketing tan necessari i els seus grans beneficis.

  Som-hi!

  Què és el posicionament Google?

  El posicionament és el lloc que ocupa una pàgina web dins els resultats dels rànquings quan els internautes realitzen cerques segons paraules clau o les també nomenades keywords.

  Així que el posicionament a Google se centraria en el principal motor de cerca, que concentra més quantitat de visites a nivell mundial.

  Ha de pensar que, estar a la primera pàgina, multiplica les possibilitats que els usuaris entrin dins la seva pàgina. Al contrari, si la seva empresa es troba a la segona o tercera pàgina, aquestes disminueixen dràsticament.

  Els primers resultats, doncs, reben la major quantitat de clics i pensi que són clients realment potencials, ja que estan cercant quelcom la seva empresa els hi pot oferir.

  Estar als tres primers llocs de Google, incrementa les possibilitats de captar un 70% de clients objectius.
  El posicionament Google és un factor que tant pot influir en el seu èxit o fracàs. La diferència és que, si vol que l’afecti positivament, ha de treballar-lo adequadament i de manera periòdica.

  El conjunt de tècniques que es porten a cap per tal d’obtenir el millor SEO a Google fan que donin informació al cercador i li indiquin que aquella pàgina és més rellevant que una altra i que la informació que hi conté és molt interessant.

  A més, perquè Google ofereixi als seus usuaris una web, ha de gaudir d’altres aspectes determinants, com obtenir una òptima usabilitat i adaptabilitat, entre altres.

  A continuació li oferim amb detall alguns consells de com millorar el SEO de la seva pàgina:

  1. Optimitzi la seva web: ha de dotar-la de la millor velocitat de càrrega i que els seus visitants tinguin una bona experiència de navegació, perquè hi estiguin dins més temps navegant. Per a fer-ho, ha de tenir una bona estructura web, ser amigable, fer que les seves imatges no pesin massa, tenir un disseny atractiu i funcional, etc.
  2. Tingui contingut interessant: ha d’actualitzar el seu portal en funció de les necessitats del seu públic objectiu. D’aquesta manera, arribarà a les persones adequades i maximitzarà les seves probabilitats de conversió.
  3. Faci que el seu contingut sigui de gran qualitat: a més d’escriure segons els requeriments dels usuaris, els textos han de ser rellevants i sense errades. Si és de qualitat, farà que pugui ser compartit a les xarxes socials i donar-li més visibilitat.
  4. Compti amb imatges i vídeos: els continguts multimèdia atrauen més estona i fan que els usuaris els hi resulti més amena una pàgina, a més que ajuden a comprendre millor els textos i donar una millor experiència de navegació.
  5. Insereixi enllaços: aquests han de poder redirigir correctament i ofereixen autoritat i força a la pàgina.
  6. Esculli les seves keywords: les paraules clau, essencials dins una estratègia de continguts, són les utilitzades pels usuaris per fer les cerques. Les ha d’inserir dins els textos, als títols, a l’hora d’anomenar les imatges, etc.
  7. Disseny web: la seva imatge, estructura i organització web ha de ser clara i fàcil, sense entrebancs. A la vegada, ha de ser atractiva i cridar l’atenció. És molt important obtenir un disseny web responsive, és a dir, capaç d’adaptar-se a diferents tipus de pantalles i dispositius.

  Posi en pràctica aquests consells i millorarà el seu posicionament Google.

  posicionament web

   

  Preguntes freqüents sobre

  Posicionament Google i màrqueting on-line: quina és la seva importància i relació

  Què és el posicionament Google?

  El posicionament Google és el lloc que ocupa una pàgina web dins els resultats del rànquing quan els internautes realitzen cerques segons paraules clau. Ha de pensar que, estar a la primera pàgina, multiplica les possibilitats que els usuaris entrin dins la seva pàgina.

  En què consisteix el màrketing on-line i quina relació té amb el posicionament web?

  El màrketing on-line és un sistema de desenvolupament i promoció a través d’aquest canal de productes i serveis als consumidors. Gràcies a aquest, una empresa pot adquirir una gran presència a internet, mantenir-se sempre actualitzat i créixer exponencialment.

  Com pot ajudar a una empresa tenir una estratègia de màrketing on-line enfocada a obtenir millor posicionament Google?

  Gràcies a comptar amb una òptima estratègia de posicionament Google, un negoci pot aconseguir més visibilitat a internet, més visites, més conversions i, en definitiva, més vendes.

  Contractar experts en posicionament Google

  Faci que la seva pàgina compti amb el millor posicionament Google i tingui una òptima presència a internet. Contacti amb Gestinet, líders en la creació i manteniment d’estratègies SEO enfocades en aconseguir més visibilitat i notorietat digital.

  En què consisteix el màrketing on-line i quina relació té amb el posicionament web?

  El màrketing on-line consisteix en l’aplicació de les tecnologies digitals amb l’objectiu d’adquirir i retenir els usuaris, crear relacions, interactuar i, per descomptat, crear una imatge de marca potent. És un sistema de desenvolupament i promoció a través d’aquest canal de productes i serveis als seus consumidors.

  Gràcies al màrketing on-line, una empresa pot adquirir una gran presència a internet, mantenir-se sempre actualitzat i créixer exponencialment.

  Dins les seves principals estratègies per a fer-ho, trobem el SEO. I d’aquí la seva gran relació. Es podria dir que el posicionament web forma part del màrketing digital, és una de les seves àrees principals.

  posicionament pàgina web

   

  Com pot ajudar a una empresa tenir una estratègia de màrketing on-line enfocada a obtenir millor posicionament Google?

  Gràcies a comptar amb una òptima estratègia de posicionament Google, un negoci pot aconseguir:

  1. Més visibilitat al cercador: arribant als seus clients objectius, que són els que principalment estan interessats en els seus productes i serveis.
  2. Més presència on-line: una empresa, amb un bon SEO, té la millor publicitat 24 hores al dia, tots els dies de l’any.
  3. Més visites de qualitat a la web: maximitzant les probabilitats de conversió i tenint la possibilitat de fidelitzar els seus clients.
  4. Més vendes: augmentant les compres dels seus clients i fer la seva pàgina més forta i competent.

  Com veu, tots són grans beneficis

  posicionament pàgina google

   

  Contractar experts en posicionament Google

  Faci que la seva pàgina compti amb el millor posicionament Google i tingui una òptima presència a internet.

  Per aconseguir-ho, ha de tenir al seu costat a una empresa sòlida dins el sector del màrketing on-line.

  A Gestinet ens posem a la seva disposició per a realitzar-ho, ja que som líders en la creació i manteniment d’estratègies SEO enfocades en aconseguir més visibilitat i notorietat digital.

  Contacti amb nosaltres i comprovi-ho.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)