ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Mantingui els seus equipaments en perfecte estat amb manteniment informàtic

  Manteniment informàtic

  Els ordinadors són un element imprescindible a qualsevol empresa que necessiten una atenció mínima de manteniment informàtic perquè la seva vida útil sigui la més extensa possible i no donin problemes que afectin a la feina i als seus clients.

  Els equipaments s’han de mantenir òptims ja que li farà estalviar diners i augmentarà la productivitat, ja que no tindrà cap ordinador sense funcionar. Les seves accions poden contribuir de manera decisiva a l’hora d’allargar un equip i en la seva conservació o envelliment.

  De fet, la inversió en equipaments informàtics és una de les despeses més grans que assumeixen les empreses, tenint en compte que molts dels processos passen per la web corporativa: consultes, facturació, informació, màrketing on-line, etc. És per això que un manteniment informàtic preventiu és essencial per evitar futurs problemes.

  Per mantenir un PC en bon estat és recomanable seguir unes pautes que facin maximitzar la seva vida útil i el seu rendiment:

  Instal.lació d’un antivirus: així com un software de Firewall. S’han d’actualitzar regularment perquè els equips estiguin sempre protegits.

  Actualitzar programes: convé sempre tenir l’última versió per mantenir els ordinadors en bon estat, ja que aquestes tindran més rendiment i estabilitat.

  Cuidar el software: vital per al bon funcionament del PC. Per a fer-ho, s’ha de mantenir actualitzat.
  També és aconsellable no omplir massa el disc dur, tenint només instal.lat el que realment necessiti.

  Còpies de seguretat: és necessari tenir una còpia de seguretat per si falla l’equip en qualsevol moment. Realitzar regularment un backup li permetrà mantenir segur els seus arxius i dades.

  Cuidar el sistema de ventilació: ha de realitzar-se amb certa freqüència, ja que l’acumulació de brutícia és constant i pot malmetre els equipaments afectant el seu rendiment.
  Cal instal.lar també una solució de refrigeració segons les necessitats de cada equip.

  No saturar l’escriptori: ja que afecta a la memòria RAM del PC. És important eliminar icones, carpetes o arxius que no utilitzi i la productivitat de l’ordinador augmentarà.

  Aquestes són algunes pautes imprescindibles que cal tenir en compte per tal que els seus equips estiguin en bon estat. Tingui un manteniment informàtic regularment i es beneficiarà dels grans avantatges que afectaran positivament a la seva empresa.

  Consulti’ns a Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Barcelona ja que comptem amb un gran equip tècnic professional en constant formació i el reciclatge de coneixements que aporten als nostres clients el millor assessorament i experiència.

  5/5 - (48628 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48628 votes)