ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Els seus equips en bones mans gràcies al manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  Els ordinadors i altres dispositius informàtics emmagatzemen gran quantitat d’informació d’una empresa i són eines indispensables que fan que aquesta funcioni dia a dia i pugui comunicar-se amb clients, proveïdors, etc.

  Si els equips no estan en bones condicions i pateixen incidències, poden causar entrebancs que generen pèrdues de vendes, malestar i, inclús, una mala imatge de marca.

  Si vol evitar-ho, és necessari que estiguin en les millors mans, és a dir, que tinguin el suport constant d’un òptim manteniment informàtic. Aquest vetllarà perquè siguin rendibles, funcionin correctament i siguin segurs.

  Un bon manteniment dels seus ordinadors li garanteix que els seus sistemes estiguin al 100% i, en cas de tenir alguna incidència sobtada, la repara ràpida i eficaçment, amb l’objectiu que l’empresa no se’n vegi afectada.

  Aquest servei informàtic posa a la seva disposició personal qualificat i professional que realitza diferents tasques que prevenen i mantenen els seus equips al dia, a més d’amortitzar-los adequadament en bones condicions perquè siguin operatius el temps més gran possible.

  Funcions del manteniment informàtic

  El manteniment realitza diferents funcions i activitats de manera periòdica, tals com una atenció constant, amb la intenció de resoldre dubtes, incidències, avaries, etc.; resoldre qualsevol problema derivat amb la informàtica; donar un servei de consultoria per fer que l’empresa tingui accés a noves aplicacions i programes del seu sector i ser més competent; obtenir la màxima seguretat digital, gràcies a la instal.lació i actualització d’antivirus i firewalls, etc.

  A més, el manteniment informàtic és preventiu, és a dir, s’anticipa a possibles avaries, amb l’objectiu de poder preveure futurs problemes o incidències i resoldre-les abans que succeeixin. Així, no afecten el bon funcionament de l’empresa.

  Per tant, compti amb un bon manteniment per als seus equips i podrà gaudir de tots els beneficis que aquest servei li pot proporcionar.

  Posi’s en contacte amb Gestinet, líder en manteniment informàtic Barcelona i expert en el sector. Li assegurem que estarà en les millors mans.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post