ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

Els seus equips en bones mans gràcies al manteniment informàtic

manteniment informàtic

Els ordinadors i altres dispositius informàtics emmagatzemen gran quantitat d’informació d’una empresa i són eines indispensables que fan que aquesta funcioni dia a dia i pugui comunicar-se amb clients, proveïdors, etc.

Si els equips no estan en bones condicions i pateixen incidències, poden causar entrebancs que generen pèrdues de vendes, malestar i, inclús, una mala imatge de marca.

Si vol evitar-ho, és necessari que estiguin en les millors mans, és a dir, que tinguin el suport constant d’un òptim manteniment informàtic. Aquest vetllarà perquè siguin rendibles, funcionin correctament i siguin segurs.

Un bon manteniment dels seus ordinadors li garanteix que els seus sistemes estiguin al 100% i, en cas de tenir alguna incidència sobtada, la repara ràpida i eficaçment, amb l’objectiu que l’empresa no se’n vegi afectada.

Aquest servei informàtic posa a la seva disposició personal qualificat i professional que realitza diferents tasques que prevenen i mantenen els seus equips al dia, a més d’amortitzar-los adequadament en bones condicions perquè siguin operatius el temps més gran possible.

Funcions del manteniment informàtic

El manteniment realitza diferents funcions i activitats de manera periòdica, tals com una atenció constant, amb la intenció de resoldre dubtes, incidències, avaries, etc.; resoldre qualsevol problema derivat amb la informàtica; donar un servei de consultoria per fer que l’empresa tingui accés a noves aplicacions i programes del seu sector i ser més competent; obtenir la màxima seguretat digital, gràcies a la instal.lació i actualització d’antivirus i firewalls, etc.

A més, el manteniment informàtic és preventiu, és a dir, s’anticipa a possibles avaries, amb l’objectiu de poder preveure futurs problemes o incidències i resoldre-les abans que succeeixin. Així, no afecten el bon funcionament de l’empresa.

Per tant, compti amb un bon manteniment per als seus equips i podrà gaudir de tots els beneficis que aquest servei li pot proporcionar.

Posi’s en contacte amb Gestinet, líder en manteniment informàtic Barcelona i expert en el sector. Li assegurem que estarà en les millors mans.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web
Valora esta página