ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Errors que ha d’evitar en realitzar el seu disseny web

  Disseny web

  El disseny web té moltes variables i, de totes elles, en depèn el seu èxit o fracàs. No només es tracta que una pàgina tingui una bona estètica, sinó que ha de ser funcional i còmode pels usuaris.

  A més, el disseny web ofereix la primera impressió que tindran els seus visitants dels seus productes o serveis i, per tant, ha de ser la millor possible, amb l’objectiu d’aconseguir les màximes conversions i que els usuaris repeteixin experiència de navegació.

  Li mostrem alguns errors que ha d’evitar a l’hora de confeccionar el seu disseny web:

  Web no responsive: és imprescindible que la seva pàgina estigui adaptada a tots els dispositius, ja que l’accés a internet avui dia és més gran a través dels mòbils que els ordinadors de sobretaula.

  Imatges sense qualitat: el contingut multimèdia sempre ha de tenir bona qualitat. Les imatges no poden estar borroses o distorsionades
  Igualment, tenir fotografies genèriques a la seva web proporciona una imatge menys professional, sense diferenciació de la competència.

  Contingut sense actualitzar: el contingut és essencial en qualsevol web i, a més, afecta el posicionament web. Aquest sempre ha d’estar al dia, per tal de donar dinamisme i autoritat al seu portal.
  A més, és essencial que el contingut no tingui errors ortogràfics ni gramaticals, ja que afecten directament a la seva professionalitat.

  Navegació difícil: una pàgina ha de ser molt intuïtiva, fàcil i còmode, per tal de facilitar l’objectiu d’aquesta, sigui comprar, contractar un servei o consumir contingut. La informació sempre ha de tenir fàcil accés pels usuaris i tenir un sentit lògic de navegació. El menú és una eina on ha d’indicar fàcilment als seus visitants tots els camins i que destaqui els apartats que desitgi.

  Enllaços incorrectes: per a evitar tenir enllaços trencats, és imprescindible revisar tots els textos abans de publicar-los.

  Informació desorganitzada: els usuaris utilitzen el sentit comú a l’hora de navegar i cercar dins d’una pàgina i, per això, ha de facilitar-los la tasca. La seva web ha de tenir tota la informació ordenada.

  Si vol evitar aquests i altres errors de disseny web, contacti amb Gestinet, ja que som líders en disseny web Barcelona i experts en estratègies de màrketing on-line, enfocades a realitzar pàgines de qualitat excel.lent i donar visibilitat a internet.

  5/5 - (49046 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49046 votes)