He llegit i accepto la Política de privacitat


Errors que ha d’evitar en realitzar el seu disseny web

General|

El disseny web té moltes variables i, de totes elles, en depèn el seu èxit o fracàs. No només es tracta que una pàgina tingui una bona estètica, sinó que ha de ser funcional i còmode pels usuaris.

A més, el disseny web ofereix la primera impressió que tindran els seus visitants dels seus productes o serveis i, per tant, ha de ser la millor possible, amb l’objectiu d’aconseguir les màximes conversions i que els usuaris repeteixin experiència de navegació.

Li mostrem alguns errors que ha d’evitar a l’hora de confeccionar el seu disseny web:

Web no responsive: és imprescindible que la seva pàgina estigui adaptada a tots els dispositius, ja que l’accés a internet avui dia és més gran a través dels mòbils que els ordinadors de sobretaula.

Imatges sense qualitat: el contingut multimèdia sempre ha de tenir bona qualitat. Les imatges no poden estar borroses o distorsionades
Igualment, tenir fotografies genèriques a la seva web proporciona una imatge menys professional, sense diferenciació de la competència.

Contingut sense actualitzar: el contingut és essencial en qualsevol web i, a més, afecta el posicionament web. Aquest sempre ha d’estar al dia, per tal de donar dinamisme i autoritat al seu portal.
A més, és essencial que el contingut no tingui errors ortogràfics ni gramaticals, ja que afecten directament a la seva professionalitat.

Navegació difícil: una pàgina ha de ser molt intuïtiva, fàcil i còmode, per tal de facilitar l’objectiu d’aquesta, sigui comprar, contractar un servei o consumir contingut. La informació sempre ha de tenir fàcil accés pels usuaris i tenir un sentit lògic de navegació. El menú és una eina on ha d’indicar fàcilment als seus visitants tots els camins i que destaqui els apartats que desitgi.

Enllaços incorrectes: per a evitar tenir enllaços trencats, és imprescindible revisar tots els textos abans de publicar-los.

Informació desorganitzada: els usuaris utilitzen el sentit comú a l’hora de navegar i cercar dins d’una pàgina i, per això, ha de facilitar-los la tasca. La seva web ha de tenir tota la informació ordenada.

Si vol evitar aquests i altres errors de disseny web, contacti amb Gestinet, ja que som líders en disseny web Barcelona i experts en estratègies de màrketing on-line, enfocades a realitzar pàgines de qualitat excel.lent i donar visibilitat a internet.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5