ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  És important realitzar manteniment informàtic de la seva pàgina web

  Manteniment informàtic

  Si compta amb equips informàtics a la seva empresa, ja coneixerà la necessitat de tenir un manteniment informàtic periòdic dels seus ordinadors i sistemes, tant per evitar i minimitzar errors inesperats com per allargar la vida útil d’aquests, així com treure’n la màxima rendibilitat.

  Doncs si el seu negoci també té una pàgina web corporativa, és important realitzar la mateixa atenció, degut que necessita revisions i tasques de manteniment.

  Una pàgina web és un canal dins d’una estratègia d’una empresa i està en moviment constantment. Cal dotar-la de contingut, disseny web i estructura i, de la mateixa manera, cal realitzar manteniment, com canvis, actualitzacions i nous desenvolupaments per tal que estigui al dia.

  Amb un òptim manteniment informàtic per a la seva web, aconseguirà:

  Bon funcionament: les funcions de la seva web sempre estaran al 100%. I les incidències seran restaurades.

  Seguretat: podrà detectar possibles ciberatacs i fer-los front. La seva privacitat estarà assegurada.

  Càrrega adequada: la seva pàgina tindrà una òptima càrrega, inclús en moments amb més tràfic.

  Actualització: és imprescindible actualitzar periòdicament les plataformes o plugins de la seva web. No només per estar al dia, sinó també per no perdre informació.

  També s’han d’actualitzar les versions obsoletes, ja que, a vegades, les versions de software finalitzen la seva vida i cal ser substituïdes per altres de noves.

  Control de la rendibilitat i tràfic: vigilant la rendibilitat la seva pàgina pot indicar-li la necessitat d’augmentar l’allotjament web.

  Quan a la quantitat i tipologia de tràfic que té, gràcies a l’analítica web, pot tenir accés a més informació. Una pàgina corporativa està constantment evolucionant i és essencial comptar amb dades que seran determinants per prendre decisions sobre l’evolució de la seva web.

  A Gestinet som líders en manteniment informàtic Barcelona i li oferim el millor servei per a la seva empresa, amb l’objectiu que la seva web estigui sempre al dia i amb la màxima seguretat.

  5/5 - (48902 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48902 votes)