ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com escollir una empresa de manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  Tenir els equips en perfecte estat i comptar amb seguretat informàtica és essencial avui dia i pot repercutir directament en la rendibilitat de la seva empresa.

  Per a aconseguir que les seves dades i els seus ordinadors estiguin segurs i funcionin correctament, cal el suport d’una empresa de manteniment informàtic.

  A l’hora d’escollir quina s’adaptarà millor a les característiques i necessitats de la seva empresa, segueixi aquests consells:

  Professionalitat: és essencial que l’equip de treball de l’empresa sigui professional i qualificat per a desenvolupar tasques del sector tecnològic. A més, han de ser treballadors que constantment actualitzin els seus coneixements i estiguin al dia sobre les novetats informàtiques.

  Experiència: confiï sempre en empreses de manteniment informàtic que comptin amb una llarga trajectòria en l’àmbit i experiència demostrable. Inclús és bona opció demanar referències a altres clients que comptin amb el seu servei.

  Qualitat-preu: el preu oferit sempre ha d’anar amb concordança amb la qualitat que donen. Fixi’s sempre en aquest factor.

  Serveis: és necessari assabentar-se sobre quins serveis ofereixen. El manteniment informàtic preventiu és molt important, ja que preveu incidències i allarga la vida útil dels equips informàtics. A més, ha d’escollir una empresa que realitzi molts serveis diferents dins el mateix sector, degut que poden oferir-li moltes alternatives i ajudar-lo en el bon funcionament del seu negoci.

  Resolució de problemes: el temps que tarden a reparar una incidència o el temps de resposta en cas de problemes o dubtes, és molt important i pot ser determinant perquè la seva empresa sigui més eficient, especialment de cara als seus clients.

  Horari: un òptim manteniment informàtic ha d’estar a la seva disposició quan ho necessiti i adaptar-se a les seves necessitats.

  Equips: tots els equips informàtics que l’instal.lin han de ser actuals i acord al qual el seu negoci requereix, ja que la seva empresa ha de ser competent al mercat i estar a l’altura.

  Gestinet compta amb tots aquests aspectes, entre altres. Som referents en manteniment informàtic Barcelona i líders en el sector. Contacti amb nosaltres i obtindrà la màxima seguretat i rendibilitat.

  5/5 - (49122 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49122 votes)