ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Obtingui més espai als seus ordinadors amb manteniment informàtic

  Manteniment informàtic

  El manteniment informàtic inclou moltes tasques necessàries per poder tenir els seus ordinadors i sistemes en perfecte estat i així aconseguir més rendibilitat, donant un millor servei als seus clients.

  Aquest suport informàtic ho porten a cap professionals del sector que, a més, el mantindran al dia sobre les novetats informàtiques, sent molt més competitiu al mercat.

  Per tant, el manteniment constant dels seus equips és imprescindible per tal que els seus sistemes estiguin actualitzats i segurs. A més, un òptim servei informàtic farà que els seus ordinadors sempre tinguin espai, pugui optimitzar-lo correctament i siguin més ràpids.

  De fet, l’espai dels seus equips és un punt a tenir molt en compte, ja que afecta directament a la seva rendibilitat.

  Un manteniment informàtic adequat realitzarà diverses funcions perquè obtingui més emmagatzemen. Entre d’altres, són:

  Desinstal.lació d’apps: segur que els seus ordinadors tenen apps que fa temps que no utilitza. Doncs és necessari desfer-se d’elles, ja que ocupen molt d’espai.

  Revisió dels arxius temporals del disc dur: per tal d’alliberar espai dels seus ordinadors, ha de tenir en compte també els arxius del mateix sistema operatiu que genera en navegar i esborrar-los.

  Eliminació d’arxius duplicats: és essencial comprovar que els seus equips no continguin arxius duplicats, degut que ocupen molt espai innecessàriament.

  Una de les maneres de guardar dades i informació que ja no utilitzi però que vol seguir tenint fora del seu PC, és guardar-ho al núvol. Aquest sistema permet emmagatzemar tota mena d’arxius i accedir-hi en qualsevol moment i lloc, sempre que disposi de connexió a internet.

  Un bon manteniment informàtic té present totes aquestes tasques, entre moltes altres, per tal de cuidar els seus ordinadors i sistemes.

  A Gestinet som líders en manteniment informàtic Barcelona i experts en el sector. Posi’s en contacte amb nosaltres i obtindrà la màxima rendibilitat i seguretat informàtica per a la seva empresa.

  5/5 - (49040 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49040 votes)