ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El manteniment informàtic evita que el seu correu pugui ser hackejat

  manteniment informàtic

  La seguretat és essencial en tota empresa, especialment si compta amb equips informàtics, on guarda informació i dades del seu negoci i personals.

  Per això, si té un correu corporatiu, rebent i enviant constantment arxius sensibles, és necessari tenir el suport d’un òptim manteniment informàtic que cuidi els seus ordinadors i vetlli per la seva seguretat.

  Imagini’s si un dia no pot obrir el seu email i no té accés a la seva informació. Segurament seria el resultat que li han hackejat el correu i tindria grans conseqüències.

  Els ciberdelinqüents busquen constantment la manera d’introduir-se als ordinadors de les empreses i entrar als seus correus per diferents motius, com tenir accés a totes les seves dades, afectant la seva imatge de marca i al seu negoci o realitzar enviaments massius de malware, accedint als seus contactes i enviant virus informàtics. En aquest cas, si és possible, ha d’avisar ràpidament als usuaris perquè no obrin els enllaços que rebin i expandeixin l’email maliciós.

  En tots els casos, ha de tenir en compte la quantitat d’informació que té el seu email, tant contactes, fotos personals, les seves compres, dades bancàries, notificacions, etc. Totes aquestes dades són sensibles i molt vulnerables i, per tant, cal que tingui un manteniment informàtic al seu costat que l’assessori adequadament i li ofereixi els serveis necessaris per tal que la seva empresa estigui segura.

  A més, vostè ha de seguir alguns consells, com utilitzar contrasenyes segures i canviar-les periòdicament, no clicar a enllaços sospitosos i que no conegui la seva procedència, no respondre a correus spam, no publicar la seva adreça a les xarxes socials o Blogs i no accedir als seus comptes personals ni corporatives a través de wi-fi públiques.

  Si segueix aquests consells i té els seus ordinadors protegits, la seva seguretat està garantida.

  Contacti amb Gestinet, referent en manteniment informàtic Barcelona i líders en el sector. Oferim un servei 100% professional i ens adaptem a les necessitats de cada client.

  5/5 - (49186 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49186 votes)