ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com evitar els ciberatacs gràcies a la protecció informàtica

  manteniment informàtic

  Tenir protecció i seguretat a la seva empresa ha de ser una prioritat, especialment si compta amb diferents dispositius informàtics.

  Avui dia s’emmagatzemen gran quantitat de dades i arxius, inclús informació sensible, dins els ordinadors. A més a més, es custodien documents de clients que s’han de salvaguardar i mantenir lluny de persones alienes a l’empresa.

  Per a aconseguir-ho satisfactòriament i que el seu negoci gaudeixi de la millor seguretat, ha de comptar amb el suport d’un òptim manteniment informàtic. Aquest, a part de fer que els seus equips siguin rendibles i estiguin al 100%, els protegirà i resguardarà de possibles ciberatacs.

  Un bon manteniment realitza tasques preventives que garanteixen la gestió i la transmissió d’informació, amb l’objectiu que no sigui accessible fàcilment.

  Pensi que, actualment, els ciberatacs s’estan sofisticant i desenvolupen noves tècniques per tal d’entrar de manera fraudulenta a ordinadors d’empreses i particulars.

  Mesures per evitar ciberatacs informàtics

  A més de tenir els seus ordinadors i altres dispositius protegits gràcies al manteniment i suport informàtic, ha de posar en pràctica algunes mesures que faran que pugui evitar atacs digitals.

  Una d’elles és tenir contrasenyes fortes. Aquestes han de ser llargues, poc comuns i mai utilitzar dades conegudes. A més, han de ser alfanumèriques i combinar majúscules i minúscules. També les ha de canviar sovint.

  Una altra mesura és evitar aplicacions i programes poc fiables i que no estiguin autoritzades. Aquestes poden demanar-li les seves dades o les del seu equip per entrar de manera més fàcil.

  Utilitzi una wi-fi segura a la seva empresa i mai es connecti a una xarxa pública, ja que no sap qui hi tindrà accés.

  Posant en pràctica aquests consells i tenint al costat un bon manteniment informàtic, el seu negoci serà més segur.

  Aquest suport professional instal.larà i actualitzarà periòdicament els seus antivirus i li crearà còpies de seguretat constants.

  Posi’s en mans de Gestinet, empresa líder en manteniment informàtic Barcelona, i les seves dades estaran salvaguardades. Estem a la seva disposició per garantir la seva protecció.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post