ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Manteniment informàtic per evitar que li hackegin l’ordinador

  Manteniment informàtic

  Els ordinadors són com caixes fortes on s’emmagatzema tot tipus d’informació molt valuosa, des de contrasenyes fins a dades bancàries.

  Tot i això, a no ser que utilitzi mesures per evitar-ho, com manteniment informàtic i programes originals adquirits i descarregats a través de pàgines oficials, així com antivirus, els ordinadors poden ser no segurs. A mesura que creix la dependència online també augmenta l’activitat dels lladres informàtics.

  Aquests lladres són els hackers, persones que utilitzen les seves capacitats online per causar danys i robar dades, tant personals com empresarials, afectant així al seu negoci i clients.

  Hi ha senyals que indiquen que el seu ordinador podria haver estat hackejat. Una d’elles és que les seves contrasenyes hagin estat canviades i no pugui entrar a algun servei online o inclús que la contrasenya de Windows ha estat modificada. Un altre senyal d’alarma és que aparegui al seu equip nous comptes d’altres usuaris a Windows.

  Les xarxes socials també li poden indicar si algú ha hackejat el seu ordinador. En aquest cas podria trobar missatges que vostè no ha publicat, així com tenir noves amistats que no ha acceptat.

  De la mateixa manera, a través del correu electrònic els seus contactes podrien comentar-li que han rebut missatges estranys des de la seva adreça.

  En aquests casos, si el seu equip ha estat hackejat, ha de prendre decisions ràpidament i actuar:

  Canviar les contrasenyes: de totes les seves adreces, incloses les xarxes socials, serveis de subscripció, comptes bancaris, etc.
  Perquè una contrasenya sigui efectiva ha de tenir vuit caràcters o més, no contenir informació personal, ha de ser diferent d’altres contrasenyes anteriors, i ha d’intercalar majúscules, minúscules i números.

  Tenir l’ordinador en quarantena: mentre l’equip estigui connectat a internet el hacker tindrà accés. L’ha de desconnectar de la xarxa i d’aquesta manera també impedirà que afecti a altres ordinadors. Apagui les connexions de Wi-Fi.

  Comenti-ho a les persones que també podrien estar afectades: ja que a vegades els hackers aconsegueixen l’accés a altres comptes o ordinadors utilitzant comptes associades.
  D’aquesta manera protegirà el seu cercle de familiars i amics, que podrien haver rebut emails infectats pensant que eren correctes ja que provenien de la seva adreça.

  Com ha pogut veure, un ordinador infectat pot ocasionar greus problemes personals i empresarials. Per evitar-ho, la prevenció és la millor opció.

  A Gestinet som experts en manteniment informàtic Barcelona i l’assessorarem sobre quina és la millor estratègia a seguir perquè els seus equips estiguin segurs.

  El nostre servei de manteniment informàtic correspon a serveis informàtics constants preventius i resolutius, amb l’objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives.

  5/5 - (48662 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48662 votes)