ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Manteniment informàtic per evitar sobreescalfaments dels seus equips

  manteniment informàtic

  Els ordinadors i la resta de dispositius tecnològics de la seva empresa són elements indispensables per a tenir un bon funcionament i productivitat. Per això, cal cuidar-los amb manteniment informàtic.

  Els equips informàtics són una eina de treball molt poderosa i part essencial per estar a l’altura del seu sector.

  Gràcies al manteniment informàtic pot evitar reparacions innecessàries, més seguretat al seu negoci i no tenir sobreescalfaments als seus ordinadors. Aquest fenomen en concret afecta directament al seu funcionament, provocant errors, pèrdua de dades i informació i bloquejos, així com disminuir la vida útil dels seus dispositius.

  De fet, una de les causes de les aturades de producció de la majoria d’empreses és per incidències sobtades i sobreescalfaments.

  Els senyals més comuns que mostren els equips en tenir aquesta característica solen ser realitzar sons inusuals del ventilador, no arrancar correctament, mostrar missatges d’error a la pantalla, apagar-se sol constantment o augmentar la temperatura de l’aparell.

  Amb un òptim manteniment informàtic, per tant, evitarà sobreescalfaments. A més, però, ha de tenir en compte alguns aspectes i saber quines són les causes més habituals d’aquest fenomen:

  Pols: especialment en entorns industrials, la pols és un factor que sempre apareix. D’aquesta manera, aquesta inhabilita els ventiladors obstruint els seus conductes.

  Ubicació: és recomanable situar els aparells tecnològics en llocs amb poca calor, quelcom complicat en segons quins sectors.
  Igualment, els equips necessiten espai físic on puguin respirar, que no estiguin tapats i no posar-hi objectes a sobre o a sota.

  Utilització: la majoria d’aparells tecnològics s’utilitzen durant tot el dia i, per això, se sobreescalfen.

  Si vol tenir sempre els seus ordinadors en perfecte estat, compti amb Gestinet. Som referents en manteniment informàtic Barcelona i li oferim les millors solucions per tal que els seus equips obtinguin la màxima rendibilitat i funcionament.

  Contacti amb nosaltres i el nostre equip tècnic l’assessorarà degudament segons les seves característiques i necessitats.

  5/5 - (49074 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49074 votes)