ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Eviti les amenaces amb manteniment informàtic

  manteniment informàtic

  Avui dia, si la seva empresa compta amb presència digital, la seguretat informàtica ha de ser una prioritat imprescindible. De fet, tenir les seves dades i les dels seus clients als seus sistemes, poder realitzar amb tranquil.litat transaccions, compres i vendes, és una de les millors maneres d’oferir competitivitat i estar a l’altura del sector.

  És necessari protegir els seus equips i sistemes de possibles ciberatacs i amenaces on-line. Per a fer-ho, ha de comptar amb un òptim manteniment informàtic, que vetllarà perquè tingui sempre la màxima seguretat, evitant així vulnerabilitats.

  Les activitats fraudulentes que porten a cap els pirates informàtics ataquen directament a la seva informació, comptes bancaris, contingut multimèdia privat, dades confidencials de la seva empresa, etc. Aquestes poden afectar directament a la seva feina, a la seva rendibilitat o a la seva imatge de marca, entre altres.

  Si vol evitar l’entrada de malware i tenir els seus equips lliures d’amenaces, compti amb un manteniment informàtic i, conjuntament, segueixi aquestes pautes:

  -No cliqui en enllaços sospitosos o que no conegui la seva procedència. És possible que aquests missatges els rebi a través d’un email o les xarxes socials.

  -No faci cas a descomptes molt alarmants de productes que normalment costa molt adquirir-los, ja que solen ser reclams perquè els usuaris hi entrin i, així, poder accedir al seu ordinador.

  -Només realitzi descàrregues des de pàgines oficials. Les que no són legals solen ser simulacions que contenen malware.
  Igualment, no ha d’executar cap arxiu que no conegui la seva procedència.

  -Verificar que les pàgines web on introdueixi les seves dades tenen seguretat. Per a saber-ho, fixi’s en la utilització d’HTTPS a l’inici del domini.

  -Les seves contrasenyes han de ser alfanumèriques i no contenir dades personals, així com alternar majúscules i minúscules.

  -Instal.lar i actualitzar correctament els antivirus i firewall, tenint al dia el seu sistema operatiu i aplicacions. És molt important i part de la tasca del manteniment informàtic.

  Contacti amb Gestinet, referents en manteniment informàtic Barcelona. Som especialistes en el sector i cuidem tots els seus equips i sistemes perquè la seva empresa obtingui la màxima seguretat, donant confiança i credibilitat als seus clients.

  5/5 - (49090 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49090 votes)