ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Com crear un disseny web fàcil d’utilitzar pels usuaris

  Disseny web

  Tenir usabilitat o facilitat d’utilitzar una web és imprescindible perquè els seus visitants entrin i es quedin el màxim temps possible a la seva pàgina.

  Aquesta característica permet una millor experiència de navegació, degut que és més intuïtiva i agradable d’usar.

  En un disseny web és essencial comptar amb una òptima usabilitat, ja que li aportarà grans beneficis, com millorar la satisfacció dels seus clients, augmentar el feedback amb ells, aconseguir més tràfic de qualitat, disminuir la taxa de rebot, facilitar que els seus usuaris el recomanin i fidelitzar-los.

  Si vol crear un disseny web que sigui fàcil d’utilitzar pel seu públic objectiu, segueixi aquests consells:

  -Diferenciar clarament els enllaços on vol que cliquin els usuaris, mitjançant altres colors, subratllats, etc. I és necessari que tots els botons funcionin i que redirigeixi a on vostè els vol portar. Les accions han de ser clares.

  -Disseny web net amb colors poc estridents. Actualment l’usuari prefereix espais on-line on pugui visualitzar correctament tots els productes o serveis, sense massa distraccions.
  Per tant, els colors utilitzats han d’aportar harmonia al conjunt de la pàgina i tenir coherència en tota la web.

  -Donar importància a la Home, on hi haurà d’introduir la informació més rellevant per l’usuari.

  -Quan al contingut, els paràgrafs no han de ser massa llargs, ja que han de facilitar la lectura i ser entenedors.

  -El menú principal és un dels elements més importants del disseny web i ha de tenir un ordre i ser molt concret. Igualment, el logotip ha de ser prou identificatiu i poder veure’s fàcilment.

  -El contingut multimèdia dóna suport als textos i ha d’aportar professionalitat al missatge que vol donar. Si les seves imatges i vídeos tenen bona qualitat, també oferiran una bona experiència d’usuari.

  -Avui dia és necessari tenir un disseny web responsive, degut que la major part de cerques es fan a través de dispositius mòbils. Per tant, si vol obtenir bona usabilitat, ha de comptar amb un disseny adaptat.

  Si vol aconseguir el millor disseny web per la seva pàgina, contacti amb Gestinet. Som empresa líder en disseny web Barcelona i referents en realitzar estratègies de màrketing on-line.

  5/5 - (49056 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (49056 votes)